vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vegetarische balletjes nu verkrijgbaar bij IKEA Nederland
Vegetarische balletjes nu verkrijgbaar bij IKEA Nederland

Vegetarische balletjes nu verkrijgbaar bij IKEA Nederland

  • Nederland
  • Vanaf vandaag is de vegetarische variant van de geliefde Zweedse balletjes, GRÖNSAKSBULLAR, verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA in Nederland.
  • 480-Gronsaksbullar--header
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/veggiebals-nederland

Het is het begin van een foodrevolutie bij het woonwarenhuis, waarbij de nadruk ligt op duurzaam geproduceerde, gezonde en smaakvolle producten. Het startschot werd deze ochtend gegeven bij IKEA Barendrecht. Christer Elfving, een bekende chef-kok met Zweedse roots, bereidde hier tijdens een inspirerende bijeenkomst samen met zo’n veertig liefhebbers een zogeheten signature dish met GRÖNSAKSBULLAR.

De komende tijd wordt de totale IKEA Food organisatie naar een hoger plan getild. Naast GRÖNSAKSBULLAR introduceert het woonwarenhuis vandaag ook de balletjes gemaakt van kip: KYCKLINGBULLAR.

Eten als verbindende factor

“Eten speelt een belangrijke en verbindende rol in het dagelijks leven van mensen thuis en dus ook in het IKEA Concept. Een beter dagelijks leven creëren voor zoveel mogelijk mensen. Dat is wat we doen met meubels en woonaccessoires, maar ook met eten”, zegt Maarten Martens, Country Food Specialist IKEA Nederland. “IKEA Food is volop in ontwikkeling. We focussen op gezondheid en duurzaamheid. Zo komen er bijvoorbeeld meer groentes op het menu van onze restaurants, passen we de portiegrootte aan en letten we op verantwoorde productie.”

Ook de algehele beleving in IKEA Restaurants wordt versterkt door meer aandacht te geven aan een warm thuisgevoel, de Zweedse roots en kennis van woninginrichting. De medewerkers van IKEA Food zijn de drijvende kracht achter deze nieuwe richting. IKEA blijft werken aan het uitbreiden van hun kennis op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Verrassende smaak

Met de introductie van de vegetarische balletjes in Nederland vandaag is de eerste stap gezet. GRÖNSAKSBULLAR bestaan alleen uit groenten en hebben minder impact op het milieu. Dat de balletjes ook goed smaken, demonstreert de Zweedse chef-kok Christer Elfving. Hij ontwikkelde samen met IKEA Food een zogeheten signature dish voor de vegetarische balletjes met couscous, mango-kikkererwten chutney en Griekse yoghurtdressing. Dit verrassende en zomerse gerecht staat vanaf vandaag op de kaart bij alle restaurants van IKEA in Nederland.

Vanaf juni zullen de vegetarische en kipballetjes ook verkrijgbaar zijn in de Swedish Food Markets van IKEA in Nederland, voor dezelfde prijs* als de beroemde Zweedse gehaktballetjes.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top