maandag, januari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Veiligheid van medewerkers
Veiligheid van medewerkers

Veiligheid van medewerkers

  • Nederland
  • Veel Nederlandse bedrijven en organisaties hebben medewerkers in het buitenland werkzaam op projecten. Deze medewerkers moeten dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren in landen waarbij ze blootgesteld kunnen worden aan risico's zoals ontvoering, beroving, afpersing.
  • Pro-Intell security solutions
  • www.pro-intell.nl
  • info@pro-intell.nl
  • Veel Nederlandse bedrijven en organisaties hebben medewerkers in het buitenland werkzaam op projecten. Deze medewerkers moeten dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren in landen waarbij ze blootgesteld kunnen worden aan risico's zoals ontvoering, beroving, afpersing. Een aantal bedrijven voorzien deze medewerkers van een basis veiligheidstraining welke ze moet voorbereiden als ze te maken krijgen met deze vormen van agressie. Heel veel bedrijven doen dit helaas nog steeds niet en vertrouwen erop dat het wel los zal lopen, want het is altijd nog goed gekomen. Een tijd geleden spraken we met een hele grote organisatie welke projectleiders in het buitenland had en welke beschikten over unieke vaardigheden, zonder deze mensen zouden projecten stilvallen en zou het bedrijf een enorme schade lijden, aan imago maar ook vooral financieel. Het bedrijf was zich niet bewust van deze risico's en beseften dat ze al jaren hun medewerkers en hun bedrijf onnodig blootgesteld hebben aan mogelijk zeer gevaarlijke omstandigheden. Pro-Intell security solutions voorziet in een nieuwe vorm van veiligheidstrainingen, waar andere bedrijven focussen op het trainen op een worst case scenario, ligt bij ons de nadruk op het voorkomen van en het beperken van risico's. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Deze trainingen zijn bedoeld voor expats, medewerkers welke naar het buitenland gaan, journalisten, medewerkers van hulporganisaties en (zakelijke) reizigers. Naast het voorzien in trainingen leveren wij crisismanagers welke bedrijven en hun medewerkers in geval van een crisis kunnen ondersteunen. Pro-Intell security solutions zorgt voor bemiddelaars en maakt gebruik van predictive profilers om een crisis tot een goed einde te brengen. Pro-Intell security solutions is een Nederlandse organisatie welke gespecialiseerd is in het leveren van diensten ter beveiliging van personen en goederen. We beschikken over een werelddekkend netwerk van partners en maken gebruik van onze steunpunten in landen als Egypte, Gabon en Liberia. Onze expertise word erkent door een tweetal Engelse organisaties welke gebruik maken van onze specialistische diensten in geval van een crisis. Voor meer informatie over onze trainingen en onze diensten verwijzen wij u naar onze website www.pro-intell.nl

Een aantal bedrijven voorzien deze medewerkers van een basis veiligheidstraining welke ze moet voorbereiden als ze te maken krijgen met deze vormen van agressie.

Heel veel bedrijven doen dit helaas nog steeds niet en vertrouwen erop dat het wel los zal lopen, want het is altijd nog goed gekomen.

Een tijd geleden spraken we met een hele grote organisatie welke projectleiders in het buitenland had en welke beschikten over unieke vaardigheden, zonder deze mensen zouden projecten stilvallen en zou het bedrijf een enorme schade lijden, aan imago maar ook vooral financieel. Het bedrijf was zich niet bewust van deze risico’s en beseften dat ze al jaren hun medewerkers en hun bedrijf onnodig blootgesteld hebben aan mogelijk zeer gevaarlijke omstandigheden.

Pro-Intell security solutions voorziet in een nieuwe vorm van veiligheidstrainingen, waar andere bedrijven focussen op het trainen op een worst case scenario, ligt bij ons de nadruk op het voorkomen van en het beperken van risico’s. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen.

Deze trainingen zijn bedoeld voor expats, medewerkers welke naar het buitenland gaan, journalisten, medewerkers van hulporganisaties en (zakelijke) reizigers.

Naast het voorzien in trainingen leveren wij crisismanagers welke bedrijven en hun medewerkers in geval van een crisis kunnen ondersteunen. Pro-Intell security solutions zorgt voor bemiddelaars en maakt gebruik van predictive profilers om een crisis tot een goed einde te brengen.

Pro-Intell security solutions is een Nederlandse organisatie welke gespecialiseerd is in het leveren van diensten ter beveiliging van personen en goederen. We beschikken over een werelddekkend netwerk van partners en maken gebruik van onze steunpunten in landen als Egypte, Gabon en Liberia.

Onze expertise word erkent door een tweetal Engelse organisaties welke gebruik maken van onze specialistische diensten in geval van een crisis.

Voor meer informatie over onze trainingen en onze diensten verwijzen wij u naar onze website www.pro-intell.nl

Over Pro-Intell security solutions

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top