maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Veiligheids Innovatie Competitie
Veiligheids Innovatie Competitie

Veiligheids Innovatie Competitie

  • Nederland
  • Met de Veiligheids Innovatie Competitie 2014 dagen de ministeries van Veiligheid en Justitie en Defensie het midden- en kleinbedrijf en de Nederlandse Industrie uit om innovatieve oplossingen aan te dragen voor verbeteringen op het gebied van veiligheid. Er is 200.000 euro beschikbaar voor een contract met de winnaar van deze competitie.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/05/01/nieuwsbericht-veiligheids-innovatie-competitie.html

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s, in deze regio’s wordt door verschillende diensten samengewerkt op het gebied van rampen- en crisisbeheersing, openbare orde en veiligheid, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en militaire ondersteuning. Maar hoe kan de veiligheid en de efficiency nog beter gegarandeerd worden? Met welke technologieën en innovaties kunnen de civiele en militaire partners in de Veiligheidsregio versterken tijdens rampen, calamiteiten en andere veiligheidsrisico’s?

Het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om innovatievermogen, creativiteit en technologisch vernuft in te zetten om een tastbare bijdrage te leveren aan de veiligheidsregio. Ideeën en voorstellen kunnen worden ingediend via TenderNED.nl. De sluitingsdatum voor de prijsvraag is 19 september 2014.

Op donderdag 22 mei is er een voorlichtingsmiddag. Meer informatie over de prijsvraag en de voorlichtingsdag is te vinden op www.rijksoverheid.nl/vic2014 en op Tenderned.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top