vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vele nieuwe merken bij de Bijenkorf
Vele nieuwe merken bij de Bijenkorf

Vele nieuwe merken bij de Bijenkorf

  • Nederland
  • Tax Free Lounge geopend in de Bijenkorf Amsterdam De Bijenkorf in Amsterdam heeft een Tax Free Lounge gecreëerd. Reizigers van buiten Europa kunnen hier terecht voor een belastingteruggave over hun aankopen in de Bijenkorf. Het is de enige permanente locatie, buiten Schiphol, die internationale klanten deze service biedt.
  • Tax-Free-Lounge-de-Bijenkorf-1-780
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/tax-free-lounge-geopend-in-de-bijenkorf-amsterdam

In lijn met de premium experience strategie investeert de Bijenkorf in verhoging van haar service en winkelbeleving. De opening van de Tax Free Lounge is gericht op de groeiende groep reizigers van buiten Europa, waaronder veel toeristen uit China, Rusland en Indonesië.

In de Tax Free Lounge op de vierde etage verzorgt Global Blue zowel zelfservice kiosken als een bemande balie. Buiten de direct contante ‘Tax Refund’ is het ook een belangrijk service- en informatiepunt voor de internationale klanten.

De Tax Free Lounge is onderdeel van het toeristenbeleid van de Bijenkorf. Al eerder introduceerde de Bijenkorf onder andere dat de klant kan betalen in valuta naar keuze op Visa en Mastercard, meertalige hostesses, acceptatie van de UnionPay creditcard en omroepboodschappen in het Engels, Chinees en Russisch.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top