vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vergoedingen voor homeopathie en acupunctuur?
Vergoedingen voor homeopathie en acupunctuur?

Vergoedingen voor homeopathie en acupunctuur?

  • Nederland
  • Heeft u veel baat homeopathie of acupunctuur? Kies dan voor een zorgverzekering met ruime vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen. Salland.nl.
  • Salland Zorgverzekeringen
  • http://www.salland.nl
  • online@salland.nl

Veel mensen hebben baat bij alternatieve geneeswijzen als aanvulling op reguliere zorg. Bekende voorbeelden zijn homeopathie en acupunctuur. Veelal heeft men behoefte aan meerdere behandelingen en de kosten kunnen snel oplopen. Vanuit de basisverzekering worden de kosten niet vergoed. Een zorgverzekering voor alternatieve geneeswijzen kan een uitkomst zijn.

Salland Zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar Salland heeft verschillende aanvullende verzekeringen die ruime vergoedingen bieden voor alternatieve geneeswijzen en -middelen. U heeft de keuze uit drie varianten:

  • Salland Extra, vergoeding van 80% tot 250 euro per kalenderjaar.
  • Salland Plus, vergoeding van 80% tot 350 euro per kalenderjaar.
  • Salland Top, vergoeding van 80% tot 550 euro per kalenderjaar.

U kiest zelf het pakket dat bij u, en uw gezin past. Deze geldt ter aanvulling op de basisverzekering voor ziektekosten en geeft u recht op extra vergoedingen. Voor alternatieve behandelingen geldt geen wettelijke eigen bijdrage.

Nieuwe zorgverzekering afsluiten

Biedt uw huidige ziektekostenverzekering niet datgene dat u zoekt? Overweeg dan een overstap naar Salland. Bij Salland kunt u genieten van een kwalitatieve zorgverzekering, voorzien van een lage premie. Salland heeft afspraken gemaakt met zorgverleners over de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg, ook bij u in de buurt. Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de website van Salland of bel met een van de medewerkers. Overweegt u een overstap? Een nieuwe zorgverzekering afsluiten is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld.

Over Salland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top