zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Verhuisbedrijf Wiggelaar op klantenvertellen.nl
Verhuisbedrijf Wiggelaar op klantenvertellen.nl

Verhuisbedrijf Wiggelaar op klantenvertellen.nl

  • Nederland
  • Een 8,8 is het gemiddelde cijfer van Wiggelaar Verhuizingen Amsterdam op klantenvertellen.nl. Met name de vriendelijkheid van het verhuisteam en het nakomen van afspraken zorgen voor een hoge score op dit klantbeoordelingssysteem. Iets waar we trots op zijn. En ook uw mening telt!
  • Duim-klantenvertellen
  • Wiggelaar Verhuizingen
  • www.wiggelaar.nl
  • communicatie@wiggelaar.nl

Klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl is een klantbeoordelingsyssteem waarin ruim 32 branches te vinden zijn, waaronder dus ook de verhuisbranche. In totaal heeft klantenvertellen.nl maar liefst 12.000 klanten. Niet gek dus dat klantenvertellen.nl in Nederland marktleider is op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Ze streven ernaar om dusdanig interessante beoordelingen te verzamelen én te publiceren, zodat de consument in staat is om betere keuzes te maken.

De beoordeling van Wiggelaar
De momenteel 425 beoordelingen van verhuisbedrijf Wiggelaar geven gemiddeld een 8,8 als eindcijfer. Met cijfers variërend tussen de 8,5 en 9,1 is dit absoluut een cijfer om trots op te zijn. Men is met name tevreden over de vriendelijkheid van onsprofessionele verhuisteam (9,1) en over het feit dat wij áltijd onze afspraken nakomen (9,0). Maar ook op de deskundigheid van het verhuisteam, op het inspelen op onvoorziene gebeurtenissen en op het waarmaken van de verwachting scoren we goed. We worden al helemaal blij van het feit dat 98% van alle beoordelaars verhuisbedrijf Wiggelaar aan zou raden aan vrienden, familie en kennissen. Bedankt!

Over Wiggelaar Verhuizingen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top