woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Verhuizen? Waarom niet renoveren?
Verhuizen? Waarom niet renoveren?

Verhuizen? Waarom niet renoveren?

  • Nederland
  • Traprenovaties en trap bekleden door Toptrap. Toptrap bekleedt trappen en haalt zelfs de kraak uit uw trap.
  • TopTrap
  • http://www.toptrap.nl
  • top.trap@yahoo.nl

Verhuizen? Waarom niet renoveren?
Volgens een rapport van kredietbeoordelaar Standard & Poor’s zal de Nederlandse huizenmarkt niet eerder herstellen dan in eind 2014. Waar men vroeger eerst zelf een huis kocht en daarna pas de eigen woning verkocht, is dat nu omgedraaid en willen mensen pas een huis kopen zodra de oude woning verkocht is. Hierdoor staan veel huizen te koop, terwijl er relatief weinig bezichtigingen zijn. Ook zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen hun huis niet te verkopen, maar te renoveren.

Een mooie blikvanger
Of u nu uw huis wilt verkopen of wilt renoveren, een mooie trap is van onmisbaar belang. Vaak is de trap namelijk het eerste dat men ziet bij binnenkomst. Hierdoor is de trap erg bepalend voor de sfeer van een ruimte. Een mooie trap zorgt voor extra uitstraling aan uw interieur. Nu kunt u uw trap natuurlijk zelf opknappen, maar omdat dit specialistisch werk is, is dit is niet altijd een aanrader.

Traprenovatie
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt er bij traprenovatie geen hak- en breekwerk aan te pas. Het grote voordeel is dat uw vloeren, behang en wanden bij het renoveren van de trap niet beschadigen of vies worden. Er kunnen diverse materialen gebruikt worden, zoals laminaat, hout, kunststof, linoleum of tapijt. Zo is er voor ieder wat wils.

Wat kost het?
Het laten renoveren van uw trap is doorgaans duurder dan wanneer u dat zelf zou doen, maar in vergelijking met het aanschaffen van een nieuwe trap is het weer veel goedkoper. Door te kiezen voor een traprenovatie bespaart u niet alleen op de aanschafkosten en de plaatsing van de trap, maar ook op de afwerking van het trappenhuis. De prijs van een traprenovatie verschilt per aanbieder. Wanneer u uw trap wilt renoveren, kunt u het best in zee gaan met iemand die in het bezit is van het CBW-keurmerk, omdat u dan als consument extra beschermd bent. 

Over toptrap

Traprenovaties en trap bekleden door Toptrap. Toptrap bekleedt trappen en haalt zelfs de kraak uit uw trap. Wij hebben in de showroom meer dan 175 keuzemogelijkheden in trapbekleding. Voor iedere portemonnee hebben wij een traprenovatie. Onze trapbekleding heeft de kwaliteit die u mag verwachten. Uw eigen idee in trappen cq trapbekleding kunnen wij ook realiseren. Toptrap BV trappen worden bekleed met de beste kwaliteit trapbekleding zoals laminaat, hardhout, massief hout, linoleum en kurk. Service, kwaliteit en prijs zijn altijd in balans.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top