donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Verhuizing Milin naar nieuw bedrijfspand
Verhuizing Milin naar nieuw bedrijfspand

Verhuizing Milin naar nieuw bedrijfspand

  • Nederland
  • Vanaf 5 augustus heeft Milin een nieuw adres, Brabanthaven 1 in Nieuwegein.
  • Nieuwbouw Milin te Nieuwegein
  • Milin
  • http://www.milin.nl
  • pr@milin.nl
  • Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de heer Bob Miltenburg, directeur Milin B.V. *T: 030-657 90 20 * E: b.miltenburg@milin.nl * Milin B.V. Brabanthaven 1, 3433 PJ Nieuwegein

Vanaf vrijdag 26 juli tot en met vrijdag 2 augustus is Milin gesloten in verband met de verhuizing naar een nieuw duurzaam bedrijfspand. Door de groei en toename van bedrijfsactiviteiten, de afgelopen 10 jaar, biedt de nieuwe locatie Milin meer mogelijkheden om duurzamer en verantwoorder te ondernemen, uit te breiden en efficiënter te werken.

In de afgelopen tien jaar is Milin uitgegroeid tot de totaal leverancier van duurzame afbouwmaterialen voor bouwend Nederland. De groei die Milin de afgelopen jaren heeft meegemaakt geeft vertrouwen voor de toekomst. Daarom heeft Milin besloten om te verhuizen. Met ingang van maandag 5 augustus huisvest Milin zich op de nieuwe locatie aan de Brabanthaven 1 in Nieuwegein. Milin profileert zich als duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming, dat komt ook terug in het nieuwe bedrijfspand. Hier staan duurzaamheid, energiebesparing, milieu- en onderhoudsvriendelijkheid centraal. Zo is er in het nieuwe bedrijfspand een waterpomp, een Warmte Terug Winning-systeem en heeft het een EPC waarde 0,6. Bob Miltenburg, directeur Milin: “Wij willen naast onze klanten betere service bieden, ook nog duurzamer en verantwoorder ondernemen. Ons nieuwe bedrijfspand is gericht op de toekomst, beter bereikbaar en ruimer. Hier kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.”. Bob Miltenburg vertelt verder: “In onze nieuwe overzichtelijke showroom willen wij onze klanten een totaal beeld geven van onze duurzame producten. Zo is er een dakkapel, een koelcel bekleedt met HACCP hygiënische  wand- en plafondpanelen en een gevelbekledingswand, van 15 x 4 meter, bekleedt met diverse gevelpanelen aanwezig in de showroom.”. Met dit nieuwe bedrijfspand wil Milin haar logistieke processen verbeteren en klanten beter service verlenen.

Milin is een Nieuwegeins familiebedrijf dat in 2003 is opgericht. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen. Milin kenmerkt en onderscheidt zich door professioneel advies en klantgerichte dienstverlening. Uiteraard is Milin ook continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten op de wensen en behoeften van haar klanten. Milin biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor onder andere gevels, dakkapellen, kozijnen, wanden en plafonds, gericht op nieuwbouw en renovatie.

Sinds de start in 2003 is Milin flink gegroeid. Inmiddels werken er ruim dertig medewerkers bij Milin en zijn de bedrijfsactiviteiten dusdanig uitgebreid, waardoor een verhuizing de oplossing biedt om nog efficiënter te werken en om klanten nog betere service te bieden. Vanaf maandag 5 augustus kunnen klanten van Milin terecht op de nieuwe locatie aan de Brabanthaven 1 te Nieuwegein.

Over milin

Dit familiebedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare expert en totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding. Een sterke en betrouwbare partner met innovatieve producten. Milin biedt haar klanten optimale service en support. Producten van Milin, gericht op nieuwbouw en renovatie, zijn duurzaam en bieden onderhoudsvriendelijke oplossingen voor gevels, kozijnafwerking en vloeren. Tevens is Milin ook specialist als het gaat om hygiënische wand- en plafondbekleding voor de onder andere de voedingsindustrie.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top