maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Verint maakt portfolio Customer Engagement Optimization-oplossingen beschikbaar via cloud
Verint maakt portfolio Customer Engagement Optimization-oplossingen beschikbaar via cloud

Verint maakt portfolio Customer Engagement Optimization-oplossingen beschikbaar via cloud

  • Nederland
  • Verint® Systems, Inc. (Nasdaq: VRNT) maakt zijn Customer Engagement Optimization™-portfolio beschikbaar via de cloud. Hiermee voldoet de leverancier van Actionable Intelligence®-oplossingen aan de vraag van de markt om maximale cloudflexibiliteit. Naast de cloud is Verints portfolio met onder andere oplossingen voor klantanalyse, engagementmanagement en personeelsoptimalisering ook on-premise beschikbaar en in hybride modellen.
  • http://www.persberichten.com/
  • Verint@progresscommunications.nl

Met de uitbreiding van cloud-ready applicaties biedt Verint zijn klanten flexibele licentiemogelijkheden en de vrijheid om zijn oplossingen in drie modellen te implementeren: volledig in de cloud, volledig lokaal (on premise) of in een hybride model. Met het hybride model kunnen grote bedrijven selecteren welke individuele applicaties ze lokaal of in de cloud willen implementeren, en zo voldoen aan specifieke eisen. Tegelijkertijd leggen ze alvast de basis om in de toekomst, indien gewenst, volledig over te gaan naar de cloud.

Dan Bodner, President en CEO van Verint: “Enkele jaren geleden begonnen we te investeren in onze cloudstrategie. We zijn trots op het feit dat we nu al meer dan duizend actieve cloudimplementaties hebben en nu bekend kunnen maken dat ons complete portfolio cloud-ready wordt. Zo voldoet onze cloudstrategie aan de wensen van onze klanten, wat Verint een nog strategischer partner maakt.”

Cloudoplossingen verkrijgbaar bij Verint of via partners
Verints cloudexperience, inclusief multitenant- en privécloudimplementaties, maakt het bedrijf marktleider op het gebied van Customer Engagement Optimization via de cloud. De cloudoplossingen worden direct door Verint aangeboden, maar ook via diverse partners, waaronder leveranciers van cloudservices en vendoren van contactcenterinfrastructuren, zowel OEMs als resellers van Verint-oplossingen, lokaal of in de cloud.

Bodner voegt toe: “Verint heeft al lange tijd succesvolle partnerships. Onze partners kunnen gebruik maken van onze kennis over de cloud en implementatieflexibiliteit over een breed scala van oplossingen. Onze gedifferentieerde partnerstrategie is goed ontvangen zowel bij vendoren van bedrijven in de cloud, als bij andere channelpartners die zich focussen op het optimaliseren van customer engagement. Momenteel hebben we samenwerkingen met meer dan veertig vendoren van cloudinfastructuur en we blijven verder investeren om ons partnerprogramma verder uit te breiden.”

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top