maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Verizon breidt focus op gezondheidszorg uit naar farmaceutische industrie
Verizon breidt focus op gezondheidszorg uit naar farmaceutische industrie

Verizon breidt focus op gezondheidszorg uit naar farmaceutische industrie

 • Nederland
 • Verizon breidt zijn focus binnen de gezondheidszorg uit naar de farmaceutische industrie en biowetenschappen. Dit maakte het bedrijf bekend tijdens de Drug Information Association-beurs in San Diego, Californië. Verizon, dat met een groeiend aanbod van ICT-oplossingen bijdraagt aan de transformatie van de manier waarop gezondheidszorg wordt aangeboden, onthulde twee nieuwe branchespecifieke oplossingen die bedrijven helpen voldoen aan de toenemende eisen van de regelgeving binnen de sector.
 • Logo Nieuw 2013_kl (295x295)
 • Verizon
 • www.verizonenterprise.com
 • ingrid.hamers@axicom.com
 • Verizon breidt zijn focus binnen de gezondheidszorg uit naar de farmaceutische industrie en biowetenschappen. Dit maakte het bedrijf bekend tijdens de Drug Information Association-beurs in San Diego, Californië. Verizon, dat met een groeiend aanbod van ICT-oplossingen bijdraagt aan de transformatie van de manier waarop gezondheidszorg wordt aangeboden, onthulde twee nieuwe branchespecifieke oplossingen die bedrijven helpen voldoen aan de toenemende eisen van de regelgeving binnen de sector.

Verizon introduceert een reeks van GxP (Good x Practices)-diensten voor het beheer van gevoelige gegevens zoals klinische informatie en data voor productie van medicijnen. Deze diensten zijn per direct beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten via de cloud van Verizon of een select aantal datacenters. Verizon heeft daarnaast een samenwerkingsovereenkomst getekend met rfXcel waarmee Verizon aanvullende cloud- en datacenter-mogelijkheden aan de klanten zal aanbieden. rfXcel is leverancier van een serialisatie-oplossing die bedrijven helpt met het volgen en bewaken van farmaceutica – van productie tot distributie.

“Organisaties in de gezondheidszorg hebben er moeite mee te voldoen aan de toenemende eisen van de regelgeving,” zegt Rich Black, de vicepresident  Verizon Healthcare Services. “In de praktijk is gebleken dat onze ICT-infrastructuur, die is gebaseerd op onze cloud-, beveiliging- en technische expertise, organisaties een oplossing kan bieden voor de druk van deze regelgeving. Recentelijk overlegden we met verschillende grote farmaceutische bedrijven om de tafel zitten en zij reageerden enthousiast op het feit dat ze de infrastructuurdiensten van Verizon kunnen inzetten om dit pijnpunt te adresseren.”

Vijf voordelen van GxP voor de farmaceutische industrie

De GxP-diensten van Verizon omvatten co-locatie, managed hosting en zakelijke cloud-oplossingen in drie van zijn hoogwaardige wereldwijde datacenters, en professionele diensten voor het aanpassen van de omvang en reikwijdte van de architectuur en het instellen van de gewenste oplossingen. De GxP-diensten van Verizon stellen bedrijven in staat te profiteren van:

 •  Geografische dekking: Locaties in Europa (Amsterdam) en de Verenigde Staten (Culpeper, Virginia, en Miami, Florida).
 • Fundamentele beveiliging: De GxP-diensten zijn ISO 27001 gecertificeerd.
 • Kwaliteitsbeheer: De diensten worden beheerd op basis van het Quality Management Program van Verizon. Dit garandeert een geschikte infrastructuur, grondig geteste operationele procedures en de juiste training, beleidsregels en controle over documenten en gegevensbestanden.
 • Flexibiliteit: Het dienstenaanbod omvat opties voor het ondersteunen van een snelle bedrijfsgroei, alternatieve kostenmodellen (OPEX versus CAPEX) en een versnelde uitbreiding naar nieuwe markten.
 • Focus op kerncompetenties: Klanten hebben de mogelijkheid hun bestaande, niet-strategische systemen uit te besteden, zodat medewerkers tijd overhouden voor strategische projecten.

Oplossing van rfXcel biedt een efficiënte manier om medicijnen te volgen en bewaken

rfXcel, leidend in cloud-gebaseerde softwaretoepassingen, biedt een efficiënte en kostenbesparende track & trace-oplossing die het mogelijk maakt medicijnen tijdens de gehele keten te volgen en beheren. Dit verkleint de kans dat patiënten worden blootgesteld aan vervalste geneesmiddelen. Het gaat om een integrale dienst met compliance-rapportage die gebruikmaakt van RFID en een tweedimensionale streepjescode die op eenvoudige wijze is te integreren met bestaande ERP-systemen. rfXcel biedt serialisatie, opsporingsmogelijkheden, waarschuwingen en notificaties, foutdetectie en –herstel, mogelijkheden voor voorraadbeheer en een gebruiksvriendelijk internetportaal.

Verizon levert uitgebreide ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg

Verizon biedt een scala aan ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg die een antwoord bieden op de grootste uitdagingen waarmee de sector momenteel wordt geconfronteerd. Deze maken het onder meer mogelijk op veilige en efficiënte wijze gevoelige informatie uit te wisselen tussen netwerken van ziekenhuizen, verzekeraars en artsen op basis van spraak-, video en dataverkeer. Klanten kunnen daarnaast een beroep doen op onderling verbonden cloud-, mobiliteit-, machine-to-machine (M2M)- en beveiligingsoplossingen, waaronder Universal Identity Services met Safe BioPharma.

Verizon wil een wereld creëren waarin verbonden individuen en zorginstellingen worden ondersteund met innovatieve technologieën die de zorgresultaten verbeteren, de toegang tot de zorg optimaliseren en de kosten van gezondheidszorg terugdringen.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top