woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Verizon Cyber Intelligence Center helpt bij snellere detectie en beheer cyberbedreigingen voor bedrijven en overheidsinstellingen
Verizon Cyber Intelligence Center helpt bij snellere detectie en beheer cyberbedreigingen voor bedrijven en overheidsinstellingen

Verizon Cyber Intelligence Center helpt bij snellere detectie en beheer cyberbedreigingen voor bedrijven en overheidsinstellingen

  • Internationale
  • Verizon Enterprise Solutions gooit een nieuw wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit: het Verizon Cyber Intelligence Center (VCIV). Het nieuwe VCIC laat organisaties overal ter wereld direct profiteren van geavanceerde mogelijkheden voor het detecteren en opvangen van cyberaanvallen.
  • Logo Nieuw 2013_kl
  • Verizon
  • www.verizonenterprise.com
  • ingrid.hamers@axicom.com
  • Verizon Enterprise Solutions gooit een nieuw wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit: het Verizon Cyber Intelligence Center (VCIV). Het nieuwe VCIC laat organisaties overal ter wereld direct profiteren van geavanceerde mogelijkheden voor het detecteren en opvangen van cyberaanvallen.

Het Verizon Cyber Intelligence Center biedt gebruikers van de managed en professional security services van Verizon toegang tot een mix van bruikbare beveiligingsinformatie en gespecialiseerd beveiligingsanalisten die toegang hebben tot omvangrijke bronnen met informatie over bedreigingen. Bedrijven en overheidsinstellingen kunnen aan de hand van deze informatie bedreigingen in een vroegtijdig stadium signaleren en actie hiertegen ondernemen.

“Betrouwbare en geavanceerde cyberintelligentie is van cruciaal belang om gerichte cyberaanvallen te herkennen en daar snel en effectief op te reageren,” zegt Eddie Schwartz, vice president Global Security Solutions bij Verizon Enterprise Solutions. “Ons nieuwe Cyber Intelligence Center biedt klanten een krachtig wapen om hun bedrijfskritische informatie, intellectueel eigendom en klantgegevens te beschermen.”

Het VCIC correleert beveiligingsgegevens die zijn verzameld via de wereldwijde IP-backbone van Verizon, duizenden implementaties van professional services bij klanten en de dataset van het VERIS-framework. Deze informatie biedt klanten geavanceerde beheermogelijkheden bij cyberbedreigingen.

De VCIC-beveiligingsconsultants kunnen dankzij het wereldwijde beveiligingsnetwerk van Verizon over meer tactische en operationele informatie beschikken dan wie dan ook binnen de branche. Deze gegevens omvatten miljoenen beveiligingsincidenten en biljoenen datagebeurtenissen die jaarlijks worden geanalyseerd, evenals de uitgebreide DBIR-dataset van Verizon met gedetailleerde informatie over meer dan 70.000 incidenten.

“De traditionele aanpak van cyberaanvallen, waarbij elk bedrijf alleen de strijd aangaat met de veelal goed gefinancierde tegenstanders of probeert zelf kennis en capaciteiten op te bouwen, is niet langer toereikend,” aldus Schwartz. “De hedendaagse bedreigingen vereisen dat bedrijven de zakelijke context van aanvallen begrijpen en direct maatregelen kunnen treffen.”

“Het VCIC biedt zelfs de grootste en meest geavanceerde beveilgingsteams ondersteuning bij het omgaan met de zware druk van bedrijfskritische beveiligingsanalyses. Naast kennisbundeling omvat dit ook routineuze taken als log- en device management. Daardoor kunnen Verizon en deze teams zich volledig richten op het beschermen van hun kostbare informatie.”

Brancherapporten bevestigen dat de snelheid waarmee beveiligingsincidenten optreden, aan het toenemen is. Volgens het “2013 Data Breach Investigations Report” van Verizon worden aanvallen steeds sneller uitgevoerd. 84 procent van de aanvallen neemt slechts een paar minuten of zelfs minder in beslag. Bovendien blijft 66 procent van alle incidenten maandenlang of zelfs jarenlang onopgemerkt.

Ongeëvenaarde beveiliging op basis van managed security services

Verizon is leider in wereldwijde managed security-oplossingen voor organisaties in de financiële sector, detailhandel, publieke sector, gezondheidszorg, productie-industrie, energiesector en transportwereld. Verizon combineert krachtige intelligentie met een uitgebreide reeks van diensten – variërend van op maat aanpasbare beveiliging tegen cyberbedreigingen tot bewaking en analyse, snelle tegenmaatregelen, forensische ICT en identiteitsbeheer – en de vakkundige ervaring van meer dan 500 consultants in alle delen van de wereld. Klanten van Verizon kunnen daarmee op proactieve wijze bedreigingen afslaan en hun organisatie effectiever beschermen.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top