donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Verlenging vertrektermijn voor Filippijnen uit door Haiyan getroffen gebied
Verlenging vertrektermijn voor Filippijnen uit door Haiyan getroffen gebied

Verlenging vertrektermijn voor Filippijnen uit door Haiyan getroffen gebied

  • Nederland
  • ​Vanwege de situatie in de Filipijnen na de verwoestingen door de tyfoon Haiyan afgelopen november, heeft Staatssecretaris Teeven besloten om verlenging van de vertrektermijn mogelijk te maken voor Filipijnen uit het getroffen gebied.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://ind.nl//organisatie/nieuws/Paginas/verlenging-vertrektermijn-voor-filippijnen-uit-door-haiyan-getroffen-gebied.aspx

Filipijnen met een verblijfsvergunning uit de getroffen gebieden van wie het verblijfsrecht binnenkort afloopt of recent is afgelopen, kunnen een verzoek tot verlenging van hun vertrektermijn indienen bij de IND. De normale vertrektermijn is 28 dagen na het verlopen van de vergunning. Als de IND het verzoek inwilligt, wordt de vertrektermijn verlengd tot uiterlijk 1 maart 2014. Tijdens de (verlengde) vertrektermijn dient men zelf te zorgen voor onderdak en levensonderhoud.

Indienen verzoek tot verlenging

Een verzoek tot verlenging van uw vertrektermijn kunt u schriftelijk en kosteloos indienen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen en samen met een kopie van uw paspoort op te sturen naar:

Immigratie- en Naturalisatiedienst
Postbus 245
7600 AE Almelo

U dient uw verzoek in te dienen voor het verstrijken van de vertrektermijn van 28 dagen. Openbare orde aspecten kunnen er toe leiden dat het verzoek om verlenging wordt afgewezen. U mag tijdens de (verlengde) vertrektermijn niet werken. Een eventuele adreswijziging moet u doorgeven aan de IND.

Verlenging visa kort verblijf

Houders van nog geldige visa kort verblijf -afgegeven door de Nederlandse vertegenwoordiging- afkomstig uit de getroffen gebieden kunnen verlenging van het visum vragen. Voor het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met de informatielijn van de IND: 0900-1234561 (€ 0,10 per minuut plus de kosten voor het bellen met uw mobiele telefoon).

De regels zoals vastgelegd in Visumcode blijven onverkort van toepassing. Dit betekent dat elke aanvraag voor verlenging individueel beoordeeld wordt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top