maandag, april 12, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Vernieuwde uitgave: 9 maanden Zwangerschapsplakboek
Vernieuwde uitgave: 9 maanden Zwangerschapsplakboek

Vernieuwde uitgave: 9 maanden Zwangerschapsplakboek

  • Nederland
  • Op veler verzoek is het Zwangerschapsplakboek terug van weg geweest, in een nieuw jasje. Iedere zwangerschap is anders, en om al jouw rare, gekke, verwarrende en leuke momenten op een rijtje te zetten kun je dit boek vol plakken, tekenen en schrijven. De vernieuwde versie van het 9 maanden Zwangerschapsplakboek is verschenen op 24 april 2016.
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • info@uitgeverijsnor.nl

Knippen, plakken en schrijven
Het Zwangerschapsplakboek is bedoeld om de bijzondere periode van negen maanden vast te leggen op een eigen manier. Het boek is week voor week opgebouwd met informatie over de zwangere en de baby in de buik per week. Zo staan er tips en kun je de gemiddelde groei van de baby bijhouden. Er is voldoende ruimte om foto’s te plakken en aantekeningen te maken, zodat het een persoonlijk boek wordt bomvol herinneringen die later ook weer met de kleine gedeeld kunnen worden. Achterin bevindt zich een hoofdstuk met alles wat er technisch gezien met het lichaam en de baby gebeurt tijdens de zwangerschap, voor ieder die echt alles wil weten. Daarnaast bevat het plakboek stickervellen die men naar hartenlust kan plakken.

Over de makers
Gerard Janssen is freelance journalist en schrijft voor onder andere Vrij Nederland, Uitgeverij Snor en Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Eerdere bestsellers van hem zijn Dochters! En Zwangerschapsboek voor Mannen.  Verschillende titels die door hem zijn geschreven zijn in het Duits, Engels en Frans vertaald. De illustraties en vormgeving zijn verzorgd door Studio Boot.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top