vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vernieuwde website koerier Edison Express
Vernieuwde website koerier Edison Express

Vernieuwde website koerier Edison Express

  • Nederland
  • Edison Express is een koeriersdienst met vestigingen in Alkmaar en Nijmegen. Niet alleen voor post, pakketten en documenten kunt u op aan van een koerier, ook voor pallets, geneesmiddelen of (vergeten) mobiele telefoons staan onze koeriers voor u klaar. Profiteer nu van onze uitgebreide dienstverlening en scherpe tarieven. Bekijk direct onze aanbiedingen op onze website.
  • Fotolia_45252062_Subscription_XXL
  • Edison Express Snelkoeriers
  • http://www.edisonexpress.nl/
  • info@edisonexpress.nl
  • Voor meer informatie over Edison Express kunt u contact opnemen met Monique de Zwart. Bellen naar +31 (0)72 – 5 27 27 25 of mailen naar info@edisonexpress.nl. Edison Express B.V. Schermerweg 43 1821 BE Alkmaar Tel.: 072 – 5 27 27 25 Fax: 072 – 5 27 27 26
  • flyer_edisonexpress

Edison Express Snelkoeriers blijft aan de weg timmeren. Onlangs is de geheel vernieuwde website de lucht in gegaan. Op deze website vindt u de nieuwste aanbiedingen van dit koeriersbedrijf uit Alkmaar.

Edison Express Snelkoeriers besloot de oude website onder handen te nemen vanwege de opening van een tweede vestiging in Nijmegen. Na 21 jaar als koeriersdienst in Noord-Holland werkzaam te zijn, is besloten het bedrijf uit te breiden en de koeriersdiensten ook in het oosten van het land aan te bieden. Edison Express voert in Nijmegen dezelfde diensten uit als in Alkmaar. Door te werken met een vast aanspreekpunt in Nijmegen en de centrale planning in Alkmaar staat de koeriersdienst garant voor een snelle, zekere en zorgvuldige bezorging van uw zending.

 “Met onze nieuwe website willen wij de vele mogelijkheden van een koerier laten zien. Vaak wordt gedacht dat een koerier duur is maar met onze gunstige tarieven valt dit reuze mee”, aldus Monique van Edison Express. U kunt bijvoorbeeld zelfs uw vergeten mobiel of sleutels op laten halen. Ook grotere zendingen kunnen zij met gemak vervoeren.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website en de diensten van dit koeriersbedrijf? Kijk op www.edisonexpress.nl.

Over Erika

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top