zondag, april 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Verrassing voor Mark Rutte: levensgrote liefdesprojectie op het Binnenhof!
Verrassing voor Mark Rutte: levensgrote liefdesprojectie op het Binnenhof!

Verrassing voor Mark Rutte: levensgrote liefdesprojectie op het Binnenhof!

  • Nederland
  • 14 februari is Valentijnsdag én de 50e verjaardag van minister-president Mark Rutte. Bovendien loopt de verkiezingskoorts hoog op! Reden voor de nieuwe Nederlandse dating-app Plekk om de bekendste single van Nederland te verrassen met een bijzonder stemadvies: “Mark, kies ook eens met je hart!” Met een levensgrote projectie bij het Binnenhof geeft Plekk deze boodschap mee aan Mark Rutte. Hiermee wil Plekk Mark Rutte erop wijzen dat hij méér is dan alleen een politicus. Er is geen betere dag dan 14 februari om Mark Rutte aan te moedigen wel iets voor de liefde te dóen. Want uit onderzoek van Plekk blijkt dat hij nog uitstekend in de markt ligt! Plekk Magazine onderzocht hoeveel vrouwen zich tot Mark Rutte aangetrokken voelen. Uit een enquête onder ruim 1000 vrouwen tussen de 35 en 52 jaar blijkt dat maar liefst 27% Rutte aantrekkelijk vindt! Opvallend is dat van deze groep 53% een andere politieke voorkeur heeft.
  • Projectie Kies met je hart-s
  • Plekk
  • www.plekk.com
  • laurens@plekk.com
  • **Voor de pers** Mede-oprichter Laurens Mes kan je meer over Plekk en deze actie vertellen! laurens@plekk.com - 06-83699614 Beeldmateriaal projectie op het Binnenhof Voor foto- en videomateriaal: http://plekk. com/pers Vimeo gemonteerd filmpje: https://vimeo.com/203997129 Vimeo ruwe beelden: https://vimeo.com/203980032 Persmateriaal over Plekk Info en screenshots: http://plekk.com/ en http://plekk. com/pers Volledige enquete uitslag http://www.plekkmagazine.nl/relaties/magazine-singles-verrassing-voor-mark-rutte-levensgrote-liefdesprojectie-op-het-binnenhof/
  • Plekk Valentijnsprojectie voor Mark Rutte-SD

Dating-app Plekk geeft de premier bijzonder stemadvies voor Valentijnsdag en zijn 50e verjaardag

14 februari is Valentijnsdag én de 50e verjaardag van minister-president Mark Rutte. Bovendien loopt de verkiezingskoorts hoog op! Reden voor de nieuwe Nederlandse dating-app Plekk om de bekendste single van Nederland te verrassen met een bijzonder stemadvies: “Mark, kies ook eens met je hart!”.

Projectie op het Binnenhof

Met een levensgrote projectie bij het Binnenhof, naast het Torentje aan de Hofvijver, geeft Plekk deze boodschap mee aan Mark Rutte, vergezeld van een afbeelding van een telefoon met het van dating-apps bekende hartje (leuk) en kruisje (niet leuk) bij een profielfoto.

De stem van alle singles van Nederland 

Plekk wil Mark Rutte erop wijzen dat hij méér is dan alleen een politicus. Afgelopen zomer was hij even dé stem van alle Nederlandse singles die zich gelukkig en compleet voelen zonder partner, maar tegelijkertijd wel open staan voor een relatie. Er is geen betere dag dan 14 februari om Mark Rutte aan te moedigen wel iets voor de liefde te dóen. Want  uit onderzoek van Plekk blijkt dat hij nog uitstekend in de markt ligt!

27% van de vrouwen vindt Mark Rutte aantrekkelijk!

Om hem een hart onder de riem te steken, onderzocht Plekk Magazine – het bij dating-app Plekk behorende magazine voor singles – hoeveel vrouwen zich tot Mark Rutte aangetrokken voelen. Uit een enquête onder ruim 1000 vrouwen tussen de 35 en 52 jaar blijkt dat maar liefst 27% Rutte aantrekkelijk vindt! Opvallend is dat van deze groep 53% een andere politieke voorkeur heeft.

Wat deze vrouwen het meest aantrekkelijk vinden? Zijn intelligentie (genoemd door 90%), humor (80%), zelfverzekerdheid (65%) en zijn knappe uiterlijk (35%). Hij scoorde minder goed op het idee dat hij lief en betrouwbaar zou zijn (beide genoemd door 20%).

Over Plekk

Dating-app Plekk is de nieuwe Nederlandse dating-app die zich richt op singles die serieus een partner zoeken. Plekk brengt singles bij elkaar met een innovatieve incheckfunctie. Door in te checken op plekken zoals musea, theaters of restaurants vinden zij andere singles die daar ook inchecken. Zo vinden ze gelijkgestemden en is het gemakkelijk een gesprek te starten.

Plekk Magazine is het grootste magazine voor singles met 35.000 unieke bezoekers per maand en ruim 15.000 volgers.  Projectie Kies met je hart-s

Over LaurensMes

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top