zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Verre Reizen met Kinderen-beurs voor gezinnen met open mind
Verre Reizen met Kinderen-beurs voor gezinnen met open mind

Verre Reizen met Kinderen-beurs voor gezinnen met open mind

  • Europa
  • Op zondag 3 november organiseert uitgever Globekids Media de eerste Verre Reizen met Kinderen-beurs.
  • logo-vrmk-beurs
  • Globekids Media
  • http://www.verrereizenmetkinderenbeurs.nl
  • info@globekids.nl
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Noot voor de redactie: Meer informatie vindt u op www.verrereizenmetkinderenbeurs.nl. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Els den Butter, info@globekids.nl of 06-42299195. Het online persbericht: www.verrereizenmetkinderenbeurs.nl/persbericht
  • Persbericht-VRMK-beurs

Locatie is het themapark Archeon in Alphen aan den Rijn. Doel van de beurs is om gezinnen met reisplannen, aanbieders van reizen en/of reisgerelateerde producten én ervaren reizigers bij elkaar te brengen. Een uniek concept. 

Deelnemende organisaties

Standhouders op deze beurs zijn reisorganisaties en organisaties die reisgerelateerde producten of diensten aanbieden. Ze geven informatie over hun reizen, diensten of producten en betrekken hier op een speelse manier de kinderen bij. Grote reisaanbieders zoals Sawadee, Riksja, Koning Aap, SNP en Kuoni zijn aanwezig, maar ook tal van jongere specialistische organisaties staan klaar de bezoekers van dienst te zijn.

Reismarkt

Ontmoet op de reismarkt enthousiaste ouders en kinderen die graag hun ervaringen met de bezoekers delen en vragen beantwoorden over reizen met kinderen en diverse bestemmingen. Er zijn ongeveer de 25 landen- cq thematafels bemand door reizigers.

Presentaties/lezingen

Voor geïnteresseerden zijn er de hele dag door interessante presentaties en lezingen bij te wonen van zowel organisaties als reizigers over onderwerpen die ouders met reisplannen bezighouden.

Kinderactiviteiten

Kinderen spelen een belangrijke rol op de VRMK-beurs. Dat bewijst o.a. de keuze voor de locatie. Het Archeon is een sfeervol themapark, met voldoende ruimte om te spelen en te ontdekken. Ook bieden wij hen een speciaal parcours langs tafels en stands waar een activiteit te doen is. Voor de 10+ jeugd is een speciale ruimte beschikbaar waar zij zonder ouders hun reiservaringen en foto’s kunnen uitwisselen.

Globekids Media

Globekids Media, uitgever van reiswebsites (www.verrereizenmetkinderen.nl) en de Ikke-reisboekjes voor kinderen, organiseert deze beurs. Via haar websites ziet Globekids de belangstelling voor het maken van unieke verre gezinsreizen fors toenemen en meent met het organiseren van de beurs in een belangrijke behoefte te voorzien. Voor november is gekozen omdat gezinnen al vroeg starten met oriënteren. De Verre Reizen met Kinderen-beurs is de opvolger van de VRMK-dagen die voorgaande jaren plaatsvonden.

Praktisch

Waar: Archeon, Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan den Rijn.

Wanneer: Zondag 3 november 2013 van 10.00 uur t/m 17.00 uur

Entree voorverkoop: volwassenen € 14,50, kinderen van 3-15 jaar € 12,50, gezinsentree (2 volw, 2 kinderen vanaf 3 jaar) € 49,50.

Entreeprijzen op 3 november: € 19,25 voor een volwassene, en € 17,25 voor een kind tussen 3 en 16 jaar. Kinderen t/m 2 jaar gratis toegang!

Over Globekids

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top