maandag, augustus 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / VesterGlassCare groeit in glasrenovatie en glascoating
VesterGlassCare groeit in glasrenovatie en glascoating

VesterGlassCare groeit in glasrenovatie en glascoating

  • Nederland
  • VesterGlassCare is gespecialiseerd in glasrenovatie en in glascoating. Krassen kan men verwijderen uit glas door polijsten. En nano glascoating kan vervuiling voorkomen waardoor de schoonmaak frequentie omlaag kan. Door de geleidelijke verbetering van de economie en van de situatie in de bouw, is de hoeveelheid werk voor VesterGlassCare in het eerste kwartaal van dit jaar verder gegroeid.
  • VesterGlassCare
  • Www.vesterglasscare.nl
  • info@vesterglasscare.nl
  • VesterGlassCare is de specialist in glasrenovatie en glascoating. Krassen verwijderen van glas door polijsten. Aanbrengen nano glascoating. Voor particulieren, bedrijven en instanties.

In het eerste kwartaal van 2014 heeft VesterGlassCare een groei gezien van opdrachten in Nederland, Belgie en Duitsland. De groei komt zowel van particulieren als van bedrijven. Naast krassen in ramen en deuren, ziet VesterGlassCare ook een groeiende vraag naar het verwijderen van krassen uit ander glas: salontafels, serres, aquaria, lichtstraten, trappen enz. Ook is er toenemende vraag naar nano glascoating. Het aanbrengen van nano glascoating kan de schoonmaak frequentie omlaag brengen, wat op moeilijk bereikbare plaatsen een extra voordeel heeft. De aangebrachte nano coating zorgt er voor dat vuil moeilijker hecht en eerder met regen wordt weggespoeld. Met name in Duitsland is de vraag hiernaar groot.

Over mtvester

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top