woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / VesterGlassCare omzet stijgt door in Q2
VesterGlassCare omzet stijgt door in Q2

VesterGlassCare omzet stijgt door in Q2

  • Nederland
  • VesterGlassCare is de specialist in glasrenovatie: glas polijsten en aanbrengen nano glascoating. Herstelt beschadigd glas met krassen of verweerd glas weer als nieuw!
  • VesterGlassCare
  • Www.vesterglasscare.nl
  • mtvester@hotmail.com
  • VesterGlassCare verwijdert krassen en aanslag / sluier van alle soorten glas: ramen, deuren, tafels, trappen, serres, boten, jachten. Voor particulieren, bedrijven en overheden.

image

In Q2 heeft VesterGlassCare diverse grote opdrachten uitgevoerd. Dit betrof zowel het verwijderen van krassen op glas in nieuwbouw als ook bij renovatie projecten. Bij diverse projecten is ook weer een beschermende nano glascoating aangebracht. In diverse gevallen is sprake van herhaal opdrachten van bedrijven en particulieren.

Nieuw in de activiteiten is het verwijderen van aanslag op ramen en deuren, vaak zichtbaar in de vorm van een sluier op het glas. Meestal is dit kalkaanslag die het glas aantast en die niet met huismiddelen meer is te verwijderen. In Q2 is in een groot project in een binnenzwembad van een groot bekend pretpark alle aanslag verwijderd die zich over jaren had opgebouwd.

Over mtvester

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top