zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Videns IT Services wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award
Videns IT Services wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award

Videns IT Services wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award

  • Nederland
  • Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, wint voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award. Dit betekent dat het bedrijf behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de award uit. Dit jaar vindt de prijsuitreiking voor bedrijven in Oost-Nederland plaats op 16 november in de schouwburg van Deventer.
  • Videns IT Services
  • welcome@videns-it.com

De FD Gazellen zijn ingedeeld naar provincie en omzetgrootte. De snelste groeier binnen elke categorie (klein, middel en groot) wint de Gouden Gazellen Award. FD Gazellen zijn bedrijven die een groei van ten minste twintig procent laten zien over de laatste drie jaar. Verder toont het winnen van de award aan dat deze bedrijven winstgevend en financieel solide zijn.

“We zijn zeer blij met het winnen van de FD Gazellen Award. Het is voor ons een bewijs dat we destijds goed hebben ingeschat hoe groot de mogelijkheden zijn van SD-WAN”, zegt Joost van der Struijk, Managing Director Sales & Marketing bij Videns IT Services. “We zijn intensieve samenwerkingen aangegaan met VeloCloud, Aryaka en InfoVista. Inmiddels onderkent de markt onze successen en inspanningen. We verwachten dan ook dat we de ingezette groei volgend jaar minimaal verdubbelen.”

Videns IT Services levert veilige, intelligente en application-aware netwerkoplossingen die zich flexibel aan veranderende bedrijfswensen aanpassen. Videns IT Services gebruikt next-generation netwerkproducten en software-defined WAN-technologie om volledige en OpEx-based services te leveren in geheel Europa. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland opgericht door een team ervaren netwerk- en IT-professionals met ruime internationale ervaring. Videns IT Services streeft ernaar de grootste regionale, netwerkonafhankelijke leverancier te worden van application-aware netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top