dinsdag, september 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Video: met de Ivan Frank door de grachten!
Video: met de Ivan Frank door de grachten!

Video: met de Ivan Frank door de grachten!

  • Nederland
  • Geniet van een vaartocht aan boord van de Ivan Frank, dwars door de grachten van Amsterdam. Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Uiteraard kunt u, voordat u deze stoere sloep daadwerkelijk boekt, even ‘sfeer proeven’. Hoe? Door onze video te bekijken!
  • Ivan
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Barbecueën aan boord van de Ivan Frank
De Ivan Frank is een ruime, van alle gemakken voorziene sloep. Al jaren vaart deze mooie boot onder de hoede van NAUPAR boothuren.amsterdam. En daar zijn wij trots op! Niet alleen omdat u aan boord van de Ivan Frank verzekerd bent van een onvergetelijke tocht, maar óók omdat deze boot als enige in Amsterdam een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord heeft! Zo kunt u tijdens uw vaartocht genieten van een overheerlijke barbecue.

Van alle gemakken voorzien
Naast een gecertificeerde barbecue-installatie, beschikt de comfortabele Ivan Frank over nog veel meer faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het toilet aan boord? Zo hoeven er tijdens het varen geen sanitaire tussenstops meer gemaakt te worden. Ook de ingebouwde keuken, mét grillplaat, zorgt voor nog meer opties. Het moge duidelijk zijn: een vaartocht aan boord van deze sloep wordt er eentje om nooit meer te vergeten.

Proef de sfeer
Wilt u uw collega’s en familie overtuigen? Laat dan onze video zien en men is zó over de streep. Een ontspannen vaartocht door de Amsterdamse grachten, de zon hoog in de lucht en het vlees sudderend op de barbecue… Puur genieten!

Bekijk de video of vraag een offerte op.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top