dinsdag, augustus 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Videoclip TREURWILG brengt een shot positiviteit in hartje herfst
Videoclip TREURWILG brengt een shot positiviteit in hartje herfst

Videoclip TREURWILG brengt een shot positiviteit in hartje herfst

  • Nederland
  • De Utrechtse muzikanten Vincent Mirck en Frank Paats lanceren de song 'Treurwilg', om Nederlanders door hun herfstdip heen te helpen. Voor de clip filmden ze een bonte stoet aan Utrechters in de stad. De clip is inmiddels al ruim 100 keer gedeeld en nu al een groot succes!
  • Kingtonic
  • www.kingtonic.com
  • frankpaatsd@kingtonic.com
  • Hallo, ik ben Frank Paats. Al ruim 20 jaar ben ik als vormgever, ideeën-bedenker en songwriter gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. Op een fantasievolle manier in contact treden met klanten, relaties en met publiek is de rode draad in mijn werk. Je kunt bij mij terecht voor een te gek promo item, concept en design (bijvoorbeeld een mooie huisstijl), een uniek relatiegeschenk of een pakkende song voor reclame of theater.

Bekijk de videoclip Treurwilg hier:

http://youtu.be/R16ZQMJdosU

De herfst is in volle gang. Het is koud en guur. Reden voor Frank en Vincent om iedereen te trakteren op een glimlach. Ze filmden met hun iphone straatbeelden en portretteerden kleurrijke mensen in de stad Utrecht. Het resultaat: veel vrolijkheid, een scheutje schaamte, mooie verbazing en een fikse dosis levenslust. Een film waarbij de magie van het contact maken centraal staat.

Frank en Vincent vroegen (en vragen) de kijker om de film (en de bijbehorende glimlach) met zijn of haar volgers, vrienden en kennissen te delen. Imiddels is de videoclip al ruim 1000 keer bekeken en tientallen keren gedeeld op sociale media.

Muziek: Frank Paats (Kingtonic)
Tekst: Vincent Mirck
Film: Frank Paats en Vincent Mirck

Deel de videoclip Treurwilg, dan verspreiden we met z’n allen een shot positiviteit in hartje herfst!

www.kingtonic.com

Like Kingtonic op Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Kingtonic/125395850999555?ref=hl

Kingtonic -Treurwilg

Over frankpaats

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top