zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Vier het nieuwe jaar in Amsterdam!
Vier het nieuwe jaar in Amsterdam!

Vier het nieuwe jaar in Amsterdam!

  • Nederland
  • Oei, 2017 komt nu wel héél dichtbij! Heeft u al plannen voor de jaarwisseling? Geen paniek: in Amsterdam is overal wel wat te beleven tijdens oud en nieuw. Om het u makkelijk te maken heeft NAUPAR diverse mogelijkheden op een rijtje gezet. Van knallende feesten tot charmante gala’s; u leest het allemaal in deze blog.
  • NY
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam/actueel/oud-en-nieuw-in-amsterdam
  • webteam@naupar.com

Amsterdam NYE Cruise
Om toch een beetje in de ‘botensfeer’ te blijven, beginnen we met een spetterende cruise; de Amsterdam NYE Cruise. Stap om 22.00 uur in Amsterdam-centrum aan boord en geniet samen met 500 andere mensen van een onvergetelijke avond vol DJ’s en live entertainment. Klokslag 00.00 uur wordt er vanaf het dek vuurwerk afgestoken en gaat de champagnefles open. Leuk om te weten: de cruise gaat deze avond ook daadwerkelijk een stuk varen!

… En nog veel meer
En dat was nog niet alles! Op 31 december zijn er in Amsterdam talloze feesten te vinden. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om Encore New Years Eve bij te wonen, dit R&B en Hip Hop-feest wordt georganiseerd in de Melkweg. Of wat dacht u van The Grand Ball in de Sofitel Legend The Grand? Een fancy feest met als dresscode ‘Black Tie en masker’, succes gegarandeerd! Of sluit het jaar af bij Loveland New Year 2016; een enorm evenement in het centrum van Amsterdam.

Geknetter op de Amstel!
Natuurlijk is het bezoeken van een feest of evenement geen must. In en rondom Amsterdam is namelijk al genoeg te beleven! Vuurwerk-fan? Kies dan voor een oud en nieuw vanaf de Amstel. Hier wordt ieder jaar een spectaculaire vuurwerkshow gegeven. Vanaf de Magere Brug heeft u het mooiste uitzicht. Een waar lichtspektakel! Na afloop kunt u er altijd nog voor kiezen om een van de vele (straat)feesten bij te wonen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top