vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Virtuele tour: wandel via je computer door de Bontekoe!
Virtuele tour: wandel via je computer door de Bontekoe!

Virtuele tour: wandel via je computer door de Bontekoe!

  • Nederland
  • Het zeilschip de Bontekoe is sinds een korte tijd niet alleen in ‘levende lijven’ te bekijken, maar óók via een virtuele tour! Even snel naar binnen kijken, voordat u een bezichtiging boekt? Pak uw computer er maar bij en wandel op uw gemak door het schip! Een ideale manier om de Bontekoe vanuit de luie stoel alvast te verkennen.
  • Schermafbeelding 2016-12-09 om 11.00.58
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Waarom een virtuele tour?
Met een virtuele tour zoals die van de Bontekoe, geeft NAUPAR geïnteresseerden de kans om het schip eerst op eigen tempo tot in de details te bekijken. Daarna kan altijd nog een afspraak worden gemaakt om het schip in een haven te betreden en in ‘levenden lijve’ te bewonderen. Met deze virtuele tour geeft NAUPAR een goede en complete indruk van het schip, iets wat met foto’s vaak toch net niet helemaal lukt.

De voordelen van een virtuele tour
Zoals gezegd geeft een virtuele tour u de mogelijkheid om het schip digitaal te bekijken, vóórdat u überhaupt een afspraak voor een bezichtiging maakt. Maar er zijn nog meer voordelen!

  • Lange rondleidingen zijn verleden tijd, alles kan immers online al worden bekeken
  • Werkelijk álles is te zien, niet alleen de mooiste kamers, wc’s of andere highlights
  • U bepaalt zelf waar u langer of korter naar kijkt

Over de Bontekoe
De Bontekoe is een ruime, stabiele klipper van bijna 7 meter breed. Gevolg? Dit schip kan vrijwel alle weersomstandigheden met gemak aan! De schippers en de bemanning van de Bontekoe zorgen ervoor dat u de mooiste plekjes van Nederland ziet; dit keer niet vanuit de auto op de snelweg, maar vanaf een schip op het water! Dit belooft een onvergetelijke vaartocht te worden…

Bekijk de virtuele tour van de Bontekoe en proef alvast de sfeer.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top