zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Visuele Notulen maakt glossy van begrafenis
Visuele Notulen maakt glossy van begrafenis

Visuele Notulen maakt glossy van begrafenis

  • Nederland
  • Het succes van de innovatieve wijze waarop Visuele Notulen verslaglegging doet van evenementen is overgeslagen naar de particuliere markt. Met Visuele Notulen Personal maakt Visuele Notulen nu ook ter plekke magazines van persoonlijke aangelegenheden als bruiloften, jubilea, verjaardagen, geboorten en begrafenissen.
  • VisueleNotulen
  • Visuele Notulen
  • www.visuelenotulen.nl
  • mariska@visuelenotulen.nl
  • Contactgegevens: Mariska van der Velde Trans 6 6811 HR Arnhem Tel: 06 14282825 E: mariska@visuelenotulen.nl W: www.visuelenotulen.nl Foto: http://visuelenotulen.nl/wp-content/uploads/2013/11/VisueleNotulen.jpg Persbericht op website: http://visuelenotulen.nl/ook-van-een-begrafenis-maken-wij-een-glossy/ Het succes van de innovatieve wijze waarop Visuele Notulen verslaglegging doet van evenementen is overgeslagen naar de particuliere markt. Met Visuele Notulen Personal maakt Visuele Notulen nu ook ter plekke magazines van persoonlijke aangelegenheden als bruiloften, jubilea, verjaardagen, geboorten en begrafenissen.

Visuele Notulen Personal legt levensgebeurtenissen op een creatieve manier vast. Verschillende disciplines als fotografen, illustratoren, journalisten en grafisch vormgevers werken samen om ter plekke een compleet magazine op te leveren. Met foto’s, quotes, interviews met gasten, social media updates en illustraties ontstaat er in korte tijd een inspiratieverslag waarin alle highlights van de desbetreffende aangelegenheid worden vastgelegd.

Bedenker Diederik Vrijhoef meent dat de komst van Visuele Notulen Personal onvermijdelijk was. “Professionele verslaglegging is tegenwoordig minstens zo belangrijk als het evenement zelf. Voorheen werd een levensgebeurtenis uitsluitend op film en foto vastgelegd. We merken dat de behoefte aan een nieuwe manier van verslaglegging toeneemt. Ook van een begrafenis maken wij een glossy. Een magazine heeft meer inhoud, is uitgebreider, is volledig te personaliseren en naar smaak te ontwerpen. Ieder speciaal moment verdient een mooie tastbare herinnering. Wij bieden verslaglegging aan waarbij creativiteit, maatwerk en kwaliteit voorop staan.”

Visuele Notulen heeft jarenlange ervaring in verslaglegging van congressen, festivals, symposia en bijeenkomsten. Allemaal met korte deadlines en een grote druk op de ketel. Dit doen zij in verschillende vormen. Van magazines tot e-books en websites.

Over Visuele Notulen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top