dinsdag, juni 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / “Viva la Donna-dag” voor vrouwen die kanker (overwonnen) hebben
“Viva la Donna-dag” voor vrouwen die kanker (overwonnen) hebben

“Viva la Donna-dag” voor vrouwen die kanker (overwonnen) hebben

  • Nederland
  • Op zaterdag 1 oktober organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek “Viva la Donna”; een wellness-verwendag voor 50 vrouwen die kanker (overwonnen) hebben. Diverse vrijwilligers zullen de 50 aanwezige dames op diverse manieren in de watten te leggen. Denk aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie en haarstyling, pilateslessen, aromatherapie, lekker eten en drinken, etc. De gehele dag wordt gratis aangeboden en mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen.
  • Viva la Donna Jordens Logo2
  • Jordens Fysio Medisch Centrum
  • www.jordensfysio.nl
  • stevenhuisman@jordensfysio.nl
  • Alle informatie uit dit bericht mag overgenomen worden voor publicatie. Graag vernemen wij het als u tot publicatie van dit bericht overgaat. Voor meer informatie of afbeeldingen kunt u zich wenden tot Steven Huisman; Fysiomanager bij Jordens Fysio Medisch Centrum. stevenhuisman@jordensfysio.nl of 0180-398929
  • PERSBERICHT Viva la Donna

Op zaterdag 1 oktober organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek “Viva la Donna”; een wellness-verwendag voor 50 vrouwen die kanker (overwonnen) hebben.

Diverse vrijwilligers zullen de 50 aanwezige dames op diverse manieren in de watten te leggen. Denk aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie en haarstyling, pilateslessen, aromatherapie, lekker eten en drinken, etc. De gehele dag wordt gratis aangeboden en mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen.

Een mooi gebaar
Het idee voor deze verwendag is niet nieuw. Tot 2015 organiseerde Stichting Viva la Donna jaarlijks op verschillende plekken in het land verwendagen voor dames met kanker. Diverse therapeuten van Jordens Fysio Medisch Centrum werkten belangeloos mee aan lokale initiatieven. Toen de stichting, en daarmee ook de lokale Viva la Donna dagen eind 2014 stopten, ontstond al snel het idee om dit initiatief in ere te houden.

“We hebben het altijd heel mooi gevonden om een bijdrage aan de Viva la Donna dagen te kunnen leveren…het is zo’n mooi initiatief! Toen bleek dat er geen nieuwe editie meer georganiseerd ging worden hoefden we dan ook niet lang na te denken om zelf een wellness-verwendag onder de naam Viva la Donna te gaan organiseren!” Aldus Irene van Beek; een van de initiatiefnemers.

De dag wordt gedragen door een groot aantal sponsorbijdragen van zowel lokale als landelijke organisaties, plus de vrijwillige bijdragen van diverse therapeuten en cosmetisch specialisten uit de regio. “Hartverwarmend hoe positief iedereen reageert als we om een bijdrage voor de dames vragen”…aldus, Irene. “Dankzij deze bijdragen en de medewerking van alle vrijwilligers zijn we in staat er op zaterdag 1 oktober een onvergetelijke dag van te maken!”

Aanmelden
Voor de 50 beschikbare plaatsen is de inschrijfprocedure gestart en dames die kanker (overwonnen) hebben kunnen zich nu aanmelden via www.jordensfysio.nl/vivaladonna. Dit kan ook gedaan worden door iemand anders die een vriendin of familielid een mooie dag wil laten beleven. Hier leest u ook alle info over de Viva la Donna verwendag.

Viva la Donna vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2016 bij Jordens Fysio Medisch Centrum.
Marijke Staete 6 | 2931 WB | Krimpen aan de Lek | 0180-398929 | info@jordensfysio.nl

Over jordensfysio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top