maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vlaams minister-president Kris Peeters opent nieuwe ETAP-gebouwen
Vlaams minister-president Kris Peeters opent nieuwe ETAP-gebouwen

Vlaams minister-president Kris Peeters opent nieuwe ETAP-gebouwen

  • Belgie
  • Na twee jaar van ingrijpende werken is de renovatie en uitbreiding van de ETAP-bedrijfsgebouwen afgerond. Op 5 mei werden de gebouwen feestelijk geopend in aanwezigheid van Vlaams minister-president Kris Peeters.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=10082

ETAP heeft de afgelopen jaren volop ingezet op de ledrevolutie: de massale omschakeling van klassieke lichtbronnen naar led. De voorbije drie jaar investeerden we jaarlijks ruim 4,5 miljoen euro – 9 procent van de omzet – in productontwikkeling.

In 2012 startten we ook een uitbreiding en grondige renovatie van onze bedrijfsgebouwen. De showroom en labo’s kregen een grondige ‘led-make over’. Een deel van het gebouw werd afgebroken en maakte plaats voor een nieuwe middenvleugel van 1000 m², die onderdak biedt aan demoruimtes, opleidingslokalen, vergaderzalen en een ruime personeelsrefter. Dit ambitieuze bouwproject betekende een investering van nog eens 4,3 miljoen euro, niet vanzelfsprekend in een periode van wereldwijde recessie. “De ETAP-directie is er altijd van overtuigd geweest dat investeren in de toekomst het beste antwoord was op de crisis”, zegt Managing Director Johan Segers.

Belang van innovatie

Op maandag 5 mei werden de vernieuwde gebouwen feestelijk geopend. Vierhonderd gasten luisterden naar toespraken van Vlaams minister-president Kris Peeters, professor Hugo Thienpont (Brussels Photonics Team, VUB) en ETAP-voorzitter Christ’l Joris.

Na het officiële gedeelte hadden de genodigden ruimschoots de tijd om het bedrijf te bezoeken. ETAP-specialisten gaven tekst en uitleg bij de laatste innovaties op het vlak van verlichtingstechniek. Uiteraard was er volop gelegenheid om bij te praten en nieuwe contacten te leggen bij een hapje en een drankje.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top