zondag, augustus 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vliegende Moederdagontbijten bij Ontbijtservice Noorderland
Vliegende Moederdagontbijten bij Ontbijtservice Noorderland

Vliegende Moederdagontbijten bij Ontbijtservice Noorderland

  • Nederland
  • Tijdens de drukste dag van het jaar, moederdag, vliegen de Moederdagontbijten lettelijk de deur uit bij Ontbijtservice Noorderland
  • Ontbijtservice Noorderland
  • http://ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl

Tijdens Moederdag is het topdrukte bij Ontbijtservice Noorderland. De Moederdagontbijten vliegen die dag letterlijk de deur uit! Moeders, zussen,schoonmoeders, tantes, allen die moeder zijn worden op Moederdag verwend met een heerlijk luxe ontbijt op bed. Moederdag is natuurlijk bij uitstek dé dag om moeders eens extra in het zonnetje te zetten en hoe beter de speciale dag te beginnen met een lekker moederdagontbijt van Ontbijtservice Noorderland!

De ontbijten zijn rijkelijk gevuld met heerlijke petit-fourtjes, verse aardbeien, gerookte zalm, slagroomsoesjes en chocolade-muffins en nog veel meer lekkernijen! De pistoletjes en roombotercroissants worden knapperig gebakken, de sinaasappels vers geperst en de koffie heet geschonken met als extra attentie een doosje Merci. Ook aan vader is gedacht en kan er een heerlijk vaderontbijt meebesteld worden, minder uitgebreid natuurlijk want het is per slot van rekening nog geen Vaderdag!

Bij Ontbijtservice Noorderland kan je online moederdag-ontbijt bestellen www.ontbijtservice-noorderland.nl of telefonisch op 0616688744 voor ontbijtbezorging in Groningen en Drenthe.

Wees er snel bij want Moederdag is de drukste dag van het jaar voor Ontbijtservice Noorderland en vol is helaas echt helemaal vol!

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top