vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Volg uw omzet en productiviteit per uur
Volg uw omzet en productiviteit per uur

Volg uw omzet en productiviteit per uur

  • Nederland
  • Begin NU met meer winst maken. Dat kan met Nostradamus: door vóóraf te plannen op basis van gegevens uit het verleden. Maak een einde aan verspilling van dure uren en stop de onnodige papierwinkel. Met Nostradamus heeft u controle!
  • Nostradamus
  • http://www.nostradamus.nu
  • emil@sensmarketing.nl
  • Ons informatie- en besturingssysteem maakt het leven van de ondernemer wèl een stuk makkelijker.

Nostradamus levert info waarmee u kunt sturen in uw bedrijfsvoering. De ManagersApp is een operationeel middel waarmee u direct kansen kunt zien, bij kunt sturen en verbeteringen kunt doorvoeren. Updates van de Nostradamus apps zijn gratis. Met de nieuwste update van de ManagersApp kunt u realtime uw productiviteit volgen.

Per uur ziet u hoeveel omzet u draait met het aantal personeelsuren dat u dat moment heeft ingezet. Het werkt als een kilometerteller: het aantal gewerkte uren maal het uurloon zijn uw loonkosten. De App rekent elk uur uit, hoe hoog de productiviteit is. Dus zet u te veel uren in, in vergelijking tot de gedraaide omzet? Dan is de productiviteit dus te laag en daalt de teller. U kunt dat à la minuut bijsturen. Door bijvoorbeeld uw personeel op een andere afdeling of filiaal in te zetten. Mensen extra op te roepen of juist eerder naar huis te sturen.

Deze toepassing in de ManagersApp kunt u alleen gebruiken als Nostradamus gekoppeld is met uw kassasysteem.

Over emilsens

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top