vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Volop zomer bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!
Volop zomer bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!

Volop zomer bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!

  • Nederland
  • Stel, je hebt komend weekend zin in een relaxte zondag. Wat ga je dan doen? Dan ga je natuurlijk naar de leukste en lekkerste lifestylemarkt van Breda en verre omgeving! Op zondag 12 juli is het namelijk tijd voor de derde editie van Spullen & Smullen. En dat het genieten wordt staat vast, want volgens de voorspellingen wordt het nog beter weer dan tijdens de tweede editie op 7 juni. En ook het productaanbod is weer om van te smullen. Alle reden om te komen dus!
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Komende zondag wordt het Chassé Park weer omgetoverd tot een sfeervolle lifestylemarkt vol standhouders met kekke kleding, imposante interieuritems en hippe hebbedingetjes. Daarnaast wordt natuurlijk de inmiddels fameuze foodstraat weer gevuld met heerlijke happen.

En dat is nog niet alles! Ook voor de kinderen is er weer volop te doen. Naast het vermaak in de speeltuin is ditmaal ook Vingerling & de Bruyne van de partij en zij gaan samen met kinderen prachtige tekeningen maken. En zonder DJ Raphael Preserva natuurlijk geen Spullen & Smullen en hij is zondag dan ook gewoon erbij! Met zijn heerlijke muzikale klanken zorgt hij voor de juiste latin vibes.

Dus haal je picknickkleedje uit de schuur en kom zondag vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur naar Spullen & Smullen om te genieten van het heerlijke zondagmiddaggevoel. Natuurlijk in het Chassé Park in Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ).

Wat? Spullen & Smullen – Snuif de Stad
Wanneer? Zondag 12 juli
Hoe laat? 12.00 uur – 20.00 uur
Waar? Chassé Park, Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ)
Vrije entree

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top