zaterdag, januari 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Volwaardig plantaardig eten met het Energetisch dieet
Volwaardig plantaardig eten met het Energetisch dieet

Volwaardig plantaardig eten met het Energetisch dieet

  • Nederland
  • Den Haag – Health coach Kees Kroos is vanuit het WTC in Den haag van start gegaan met zijn Energetisch dieet.
  • energetischdieet.nl
  • Vivapo
  • http://www.energetischdieet.nl
  • info@energetischdieet.nl

Een aantal jaren geleden voelde Kees zich lichamelijk en geestelijk volledig opgebrand en had hij zwaar overgewicht.

Hij veranderde zijn eetpatroon door meer plantaardig te gaan eten en binnen 3 weken tijd voelde hij zich al gezonder en energieker dan ooit. Maar dat niet alleen, binnen 5 maanden verloor hij maar liefst 22 kilo overtollig lichaamsvet.

Vandaag de dag inspireert hij vol passie andere mensen, om ook een gezonder, energieker en een strakker lichaam te krijgen door meer plantaardig te eten.

De naam Energetisch dieet komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het primaire doel van het Energetisch Dieet is niet om gewichtsverlies bij te bewerkstelligen (gebeurt overigens wel), het primaire doel van het Energetisch dieet is om een hoger energieniveau te ervaren.

Het Energetisch dieet is een volwaardig plantaardig dieet. Door meer plantaardig te gaan eten zal jij je krachtiger voelen en kom je vrijwel direct al beter in je vel te zitten.

Naast het Energetisch dieet zal Kees op termijn ook andere diensten aan gaan bieden worden zoals een volwaardige plantaardige recepten dienst en coaching

Door structureel te bloggen en waardevolle informatie te delen weet Kees inmiddels een groot publiek te enthousiasmeren.

Op energetischdieet.nl kun je zijn recepten, tips , ervaringen en inzichten bewonderen.

Over Energetisch

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top