woensdag, oktober 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Voor 1 dag piloot!
Voor 1 dag piloot!

Voor 1 dag piloot!

  • Nederland
  • 74 kinderen zijn zaterdag 11 april uitgenodigd deel te nemen aan de 6e Hoogvliegersdag op Lelystad Airport. Elk kind krijgt de mogelijkheid in een klein sportvliegtuigje mee te vliegen en ook echt zelf te sturen. Twintig vliegtuigen zullen 85 vluchten maken.
  • Leaseweb Grote Hoogvliegersdag Lelystad
  • https://www.stichtinghoogvliegers.nl
  • elle@coldcoffee.nl
  • Beste pers / media, U bent van harte uitgenodigd verslag te maken over deze fantastische dag. Mooie beelden gegarandeerd. Van ontroerde ouders, blije kinderen en prachtige vliegtuigen. Wij vernemen graag of u komt. Dan kunnen wij extra informatie toesturen. De Leaseweb Grote Hoogvliegersdag is alleen voor genodigden. Het is een dag speciaal voor de zieke kinderen en hun familie en algemeen publiek (kijkers) kunnen wij geen toegang verlenen. Pers kan zich bij de hangaars op de Emoeweg 11, naast de KLM Aeroclub melden. U krijgt dan instructies welke kinderen (herkenbaar aan een rood hesje) niet in beeld gebracht mogen worden en ook kan bij enkele vluchten pers mee vliegen.

Voor 1 dag piloot!

Leaseweb Grote Hoogvliegersdag zaterdag 11 april 2015 Lelystad Airport

Stichting Hoogvliegers is een organisatie welke zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzondere  en onvergetelijke avontuur bieden. Ze mogen zelf een vliegtuig besturen. Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven  zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

74 kinderen zijn zaterdag 11 april uitgenodigd deel te nemen aan de 6e Hoogvliegersdag op Lelystad Airport. Elk kind krijgt de mogelijkheid in een klein sportvliegtuigje mee te vliegen en ook echt zelf te sturen. Twintig vliegtuigen zullen 85 vluchten maken.

Maar niet alleen in de lucht is er veel te beleven. Ook op de grond is er veel te zien en te doen!

Maar liefst 8 helikopters, waarvan 2 van de luchtmacht. Een echte Apache gevechtshelikopter en de blauwe Alouette van Princes Beatrix. Verder komt een Fokker 27 uit Pakistan, een Jetstream 31 van AIS Flight Academy, de Saab Viggen straaljager waar de kinderen in mogen zitten voor een stoer selfie en neemt de Koninklijke Luchtmacht drie F16 simulatoren mee waar de kinderen in mogen simvliegen. Een uniek avontuur!

Onze astronaut André Kuipers en tevens ambassadeur van Stichting Hoogvliegers vliegt ook mee en zal enkele gelukkige kinderen mee de lucht in nemen. En natuurlijk zal André de tijd nemen alle vragen van de kinderen te beantwoorden.

09:00 worden de eerste groep kinderen verwacht. In een grote konvooi van vrachtwagens worden ze over de dijk van Enkhuizen richting Lelystad gebracht. Een spectaculair begin van wat een mooie dag gaat worden. Een dag om nooit te vergeten en weer even echt kind te zijn.

Bekijk hier een impressie van vorig jaar: https://www.stichtinghoogvliegers.nl/nieuws/1940/lelystad-de-film-is-af

Over Elle Rowbottom

Privé: vliegen, western riding, apple, uiteten, fotografie, films Werk: online marketing, wordpress, seo, sea, analytics, usability, design

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top