woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Voor iedereen een V.I.P. tandartsbehandeling
Voor iedereen een V.I.P. tandartsbehandeling

Voor iedereen een V.I.P. tandartsbehandeling

  • Nederland
  • Een mooie glimlach is het visitekaartje voor je gezicht en een goed verzorgd gebit is hiervoor een vereiste. Niet iedereen gaat met plezier naar de tandarts, en dat is jammer.
  • Tandarts Culemborg
  • Tandartsenpraktijk Culemborg
  • http://www.tpculemborg.nl
  • tandarts.culemborg@gmail.com

Wanneer je een prettig gevoel hebt bij je tandarts en je weet dat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht op hoog niveau, dan komt dat ten goede aan het welzijn van je gebit. Het wordt dan ineens een stuk plezieriger om naar de tandarts te gaan. Tandartsenpraktijk Culemborg is een praktijk waar iedereen een V.I.P. behandeling krijgt. De V staat voor verzorging en voorlichting, de I voor instructie en indicatie en de P voor preventie en persoonlijke aandacht. Allemaal zaken die voor jou en je gebit belangrijk zijn.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste behandeltechnieken en er is een complete mondzorg op hoog niveau. Niet alleen op vaktechnisch gebied maakt de tandarts in Culemborg gebruik van de laatste technieken, ook op andere punten heb je profijt van de nieuwste technologieën. Zo kun je zelf je afspraak plannen, via de computer thuis of op de TP Culemborg app. Maar bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

Ook voor angstige patiënten

De tandartsen Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix nemen alle tijd voor je. Behandelingen en mogelijkheden worden helder en duidelijk uitgelegd en zij stellen je gerust als dat nodig is. Hierdoor kunnen angstige patiënten ook weer met een goed gevoel naar de tandarts gaan.
Je kunt er voor kiezen om altijd een vaste tandarts te hebben, die precies weet waar je behoefte aan hebt. Natuurlijk voldoet de Culemborg tandarts praktijk aan de strengste hygiëne richtlijnen en de maandelijkse bijscholing houdt ze up-to-date.

Ook kinderen zijn op hun plaats bij deze tandartsenpraktijk in Culemborg. Met de ‘Gewoon Gaaf-Methode’ zullen ook zij met plezier naar de tandarts gaan. Er wordt gewerkt met een enthousiast team en er is een nauwe samenwerking met kaakchirurgen, tandarts-(sub)specialisten in implantologie, parodontologie en endodontologie. Het ervaren team met mondhygiënisten en preventie-assistentes zorgen dat je gebit extra zal stralen, zodat je overal een brede en stralende glimlach kunt laten zien.

Over Tandarts Culemborg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top