zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Voordelen Samsung tov iPhone
Voordelen Samsung tov iPhone

Voordelen Samsung tov iPhone

  • Nederland
  • Al jarenlang woedt er een felle strijd tussen de smartphoneproducten Samsung en Apple. Beide partijen beweren de superieure smartphone te maken. De laatste jaren neemt Samsung en het besturingssysteem Android echter de winnende hand als het gaat om marktaandeel.
  • GalaxyS5Abonnement
  • www.GalaxyS5Abonnement.nl
  • wessel.vleij@gmail.com

Besturingssysteem

Veel gebruikers van de nieuwe Samsung Galaxy S5 geven aan het toestel te hebben verkozen boven de iPhone 5S vanwege het besturingssysteem. Dat Android steeds populairder wordt is allang geen geheim meer. Behalve Samsung Galaxy S5 draait ook de nieuwe Nokia op een versie van Android. Zij zijn afgestapt van Windows Mobile, wat erg veel zegt over de populariteit van Android.

Het grote voordeel van Android volgens veel gebruikers is de vrijheid die je hebt binnen het besturingssysteem. Meer dan bij iOs van Apple kan je zelf je schermen personaliseren. Zo kun je het vergrendelscherm zelf inrichten en widgets actief maken op je beginscherm. Daarnaast heb je bij Android meer vrijheid als het gaat om bepaalde instellingen voor je scherm, apps en bijvoorbeeld accuverbruik. Een groot nadeel van iOs is volgens veel gebruikers de afhankelijkheid van het programma iTunes. Zonder iTunes kan je geen zaken als muziek, ebooks en films op je toestel overzetten vanaf je computer. De gecompliceerde en onduidelijke werking van iTunes is voor veel gebruikers een reden om geen iPhone aan te schaffen. Samsung heeft ook een eigen programma maar dit is niet noodzakelijk voor het overbrengen van bestanden.

Technische specificaties

Een andere reden waarom een Galaxy S5 abonnement op dit moment meer wordt afgesloten dan een iPhone 5S abonnement zijn de technische specificaties. Het scherm van de Samsung Galaxy S5 is een stuk groter dan die van de iPhone. Veel gebruikers geven de voorkeur aan dit grotere en heldere scherm. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S5 een aantal interessante nieuwe snufjes. De vingerafdrukscanner is ook aanwezig in een iPhone 5S maar dit geldt niet voor de hartslagmeter. Met de hartslagmeter wordt de nadruk gelegd op de combinatie tussen sport en een smartphone. Bij een Galaxy S5 abonnement krijg je vaak de Galaxy Gear Fit cadeau. Dit is een gadget die in verbinding staat met je Samsung Galaxy S5 en gegevens over snelheid, afgelegde kilometers en hartslag kan geven.

Over emmykanters

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top