zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Voorkom spierafbraak met de Predivita High Proteïne Producten.
Voorkom spierafbraak met de Predivita High Proteïne Producten.

Voorkom spierafbraak met de Predivita High Proteïne Producten.

  • Belgie
  • Als specialist in proteïne dieetproducten voor het afvallen en glutenvrij dieet heeft Predivita de productlijn “Predivita High Proteïne Producten” ontwikkeld die helpt het tekort aan proteïne te verminderen.
  • foto ouder paar voor Sarcopenie
  • Predivita
  • www.predivita.be
  • info@predivita.com

Voorkom spierafbraak met de Predivita High Proteïne Producten.

Sarcopenie ook wel spierarmoede genoemd, volgt na een periode van spierafbraak en heeft een direct negatief effect op het functioneren, zoals een verminderde mobiliteit en een toegenomen algemene spierzwakte. De beste methode om de spiermassa en de spierkracht te doen toenemen is stevige lichaamsbeweging in combinatie met een uitgebalanceerde voeding met verhoogde innames van proteïne (eiwitten). Actieve personen hebben een verhoogde behoefte aan proteïne en bij onvoldoende aanvoer kan dit een beperkende factor worden. Aanbevolen wordt een proteïne inname van ca. 1,2 gram per kg lichaamsgewicht te verdelen in 3 tot 4 porties van ca. 30 gram per keer per dag.

Als specialist in proteïne dieetproducten voor het afvallen en glutenvrij dieet heeft Predivita de productlijn “Predivita High Proteïne Producten” ontwikkeld die helpt het tekort aan proteïne te verminderen.

Deze Predivita High Proteïne Producten zijn een uitgebalanceerde eiwit bijvoeding met een hoog gehalte geselecteerde proteïne. Zij zijn verrijkt met een breed spectrum toegevoegde vitamines. Het zijn geen maaltijdvervangers, maar een aanvulling op een gezonde basisvoeding met extra eiwitten om spierafbraak te voorkomen. Dit helpt om uiteindelijk sarcopenie of spierarmoede te voorkomen. Aanbevolen wordt een inname van ca.3 x 30 gram eiwit per dag en voldoende water te drinken. Zij zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik door volwassenen.

De uitstekend smakende producten worden geleverd als instant poeder in sachets voor soependesserts, dranken en laten zich gemakkelijk bereiden. Ook zijn er kant en klare repen verkrijgbaar.

* Wat is Sarcopenie? Zie ook uitgebreide wetenschappelijke achtergrond van sarcopenie

Sarcopenie of spierzwakte betekent het verminderen van spiermassa en spierkracht als gevolg van het ouder worden. Hierdoor stijgt het risico van kwetsbaarheid (frailty) en verlies aan autonomie. Dit is niet alleen iets voor zieke ouderen, het komt juist ook bij ‘gezonde’ mensen van boven de 40 voor. Vanaf het 25ste levensjaar verliest een mens elk jaar ongeveer 1% van zijn spiermassa en spierkracht tot zo’n 3% per jaar na het 70ste. Rond de 40 wordt het merkbaar: kilo’s vet komen erbij, terwijl we kilo’s spier kwijtraken. Men spreekt niet voor niets over een op komst zijnde “rollator epidemie”

Meer info: www.predivita.be  of  info@predivita.com

Over info@predivita.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top