woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Voorlopige gunning A27/A1 aan consortium met Heijmans
Voorlopige gunning A27/A1 aan consortium met Heijmans

Voorlopige gunning A27/A1 aan consortium met Heijmans

  • Nederland
  • Het consortium 3Angle bestaande uit Heijmans, Fluor en 3i Infrastructure, is door Rijkswaterstaat voorlopig geselecteerd voor het publiek-private samenwerkingsproject A27/A1. Deze PPS-opdracht omvat ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud en financiering van de reconstructie van zowel de A27 tussen Utrecht Noord en knooppunt Eemnes als de A1 tussen knooppunt Eemnes en aansluiting Bunschoten-Spakenburg. Het project heeft een contractwaarde van circa € 220 miljoen (inclusief 25 jaar beheer en onderhoud), waarvan 50% voor Heijmans.
  • Heijmans
  • info@heijmans.nl

Met de aanpak van de A27/A1 worden de doorstroming en de veiligheid op de A27 en de A1 verbeterd en blijft de kwaliteit van de leefomgeving behouden. Het project omvat onder andere het verbreden van de A27 van 2×2 naar 2×3 rijstroken evenals de verbreding van de A1 van 2×2 naar 2×4 rijstroken. 3Angle gaat ook de verbindingsboog A27-A1 in knooppunt Eemnes breder maken.

Rijkswaterstaat verwacht het project eind juli definitief te gunnen, waarna financial close is voorzien in oktober. Het project wordt medio 2019 opgeleverd.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top