vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Voorlopige gunning overlaging E- en F-pieren Schiphol aan Ballast Nedam
Voorlopige gunning overlaging E- en F-pieren Schiphol aan Ballast Nedam

Voorlopige gunning overlaging E- en F-pieren Schiphol aan Ballast Nedam

  • Nederland
  • Ballast Nedam heeft een voorlopige gunning gekregen voor bouwkundige werkzaamheden voor een van de deelprojecten voor de overgang naar centrale security overal op Schiphol.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • info@ballast-nedam.nl

Schiphol doet dit ter verbetering van het comfort van de reiziger. De werkzaamheden omvatten de realisatie van een overlaging op de E- en de F-pier en de realisatie van een uitbouw van de terminal tussen deze pieren ten behoeve van een centraal securityfilter voor transferpassagiers.

Ballast Nedam heeft een coördinerende rol in het bouwteam, dat na de zomer het definitieve ontwerp zal opleveren. In het derde kwartaal zal naar verwachting de definitieve aannemingsovereenkomst worden getekend met de opdrachtgever Schiphol Nederland B.V. Voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties heeft Schiphol Heijmans geselecteerd.

Dit deelproject bevindt zich geheel in het operationele gebied op de luchthaven. De kwaliteitscriteria, waarop Schiphol de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) heeft geselecteerd, zijn gericht op een zekere, soepele en overlastvrije uitvoering van de werkzaamheden.

Ballast Nedam heeft ruime ervaring met het werken op Schiphol en bouwt momenteel het nieuwe Hilton hotel op de luchthaven. In de afgelopen jaren heeft Ballast Nedam op Schiphol onder meer de H-pier, de ondergrondse bagage-afhandelingsruimte en de uitbreiding van Lounge 1 gerealiseerd.

Ballast Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.

Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar modulaire producten en specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.

Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor zijn klanten en de samenleving. http://www.ballast-nedam.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top