zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Voornemen Rijkswaterstaat om Ballast Nedam te selecteren voor het project N31 Traverse Harlingen
Voornemen Rijkswaterstaat om Ballast Nedam te selecteren voor het project N31 Traverse Harlingen

Voornemen Rijkswaterstaat om Ballast Nedam te selecteren voor het project N31 Traverse Harlingen

  • Nederland
  • Voornemen Rijkswaterstaat om Ballast Nedam te selecteren voor het project N31 Traverse HarlingenRijkswaterstaat heeft bekend gemaakt het voornemen te hebben om Ballast Nedam aan te wijzen als Geselecteerde Inschrijver voor het project N31 Traverse Harlingen.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • pr@ballast-nedam.nl
  • http://www.ballast-nedam.nl/

Het design & construct project omvat de verbreding van de N31 in Harlingen van een tweebaansweg naar een vierbaansweg over een lengte van circa 3 km. Ongeveer 2 km van het traject komt in een verdiepte bak te liggen, waarmee de visuele tweedeling van de stad Harlingen verdwijnt.

Voor de kruising van de N31 met het Van Harinxmakanaal wordt een aquaduct gebouwd en voor de kruising met de spoorlijn en het onderliggende wegennet worden over de verdiepte bak heen vijf nieuwe viaducten gebouwd.

De totale contractwaarde bedraagt circa € 84 miljoen. Rijkswaterstaat verwacht op 16 september 2014, na het verlopen van de Alcatelperiode de uitvoering van dit project definitief te gunnen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top