vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Vrijer en zuiniger reizen naar Cuba met de Casa App
Vrijer en zuiniger reizen naar Cuba met de Casa App

Vrijer en zuiniger reizen naar Cuba met de Casa App

  • Nederland
  • Casas particulares, Cuba's versie van onze Bed & Breakfast's, biedt veruit de beste ervaring om te overnachten op het eiland.
  • Cuba-Junky
  • http://www.cuba-junky.com
  • anja@cuba-junky.com

Cuba-Junky, een van de grootste websites met Cuba reis informatie voor de individuele reiziger, biedt als eerste de Casa Particular Directory app voor Android en iPhone. Deze app geeft informatie over honderden particuliere huizen die kamers verhuren, slaapkamers, of soms hele appartementen (die allemaal, in Cuba, bestaan onder de naam casa particular.) Cuba-Junky’s Casa Directory App is actueel, handig en uitgebreid. Het biedt casa’s, telefoonnummers, e-mailadressen, Facebook- en website links.

Niets is handiger dan Cuba-Junky’s Casa Particular Directory App. Het maakt niet uit waar de aankomende Cuba reiziger is, binnen handbereik een uitstekend overzicht van Casas Particulares, een groot gemak in een land waar internet erg traag is en wifi-netwerken zeldzaam. In tegenstelling tot casa vermeldingen in reisgidsen en websites is de casa particular directory app actueel, omdat dit handige telefoongidsje is gebaseerd op Cuba-Junky’s eigen frequente reizen rond het eiland. De app wordt regelmatig bijgewerkt en na aanschaf van de app zijn de updates kosteloos.

Met Cuba-Junky’s Casa Particular Directory app kan de Cuba-ganger geld besparen. Doordat de reiziger alle nodige informatie bij de hand heeft kan deze direct contact opnemen met de casa waardoor zij $ 5 per nacht kunnen besparen die de eigenaar normaliter moet betalen op boekingen die gemaakt worden via een derde partij zoals een reisbureau, website of een bemiddelaar in Cuba. De eigenaren van Casas Particulares betalen aan Cuba-Junky geen commissie noch betalen zij voor hun plaatsing op de app, hierdoor kan de vakantieganger profiteren van deze besparing.

Cuba-Junky’s advies is: “Go with the flow” maak een casa reservering voor de eerste nacht in Cuba, en daarna; op stap met Cuba-Junky’s Casa Particular app, simpel en eenvoudig, en eenmaal in Cuba met de app in de hand controleren welke casas beschikbaar zijn, of simpelweg de casa bellen in de volgende stad die wordt bezocht. Er kan per telefoon rechtstreeks met de casa eigenaar worden gesproken, en worden ontdekt wat er beschikbaar is en tegen welke prijs.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top