dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Vrouwen bepalen uitslag van waterschapsverkiezingen
Vrouwen bepalen uitslag van waterschapsverkiezingen

Vrouwen bepalen uitslag van waterschapsverkiezingen

  • Nederland
  • Volgens Hans Middendorp, lijsttrekker van de Algemene Waterschapspartij AWP, wordt de uitslag van de waterschapsverkiezingen op 18 maart bepaald door de vrouwelijke kiezers.
  • Hans 2 flyeren 7mrt2015 klein
  • Algemene Waterschapspartij
  • www.algemenewaterschapspartij.nl
  • h.middendorp@algemenewaterschapspartij.nl
  • contact: Hans Middendorp 06 37 47 53 17

Er is veel belangstelling voor onze AWP-folders omdat de meeste mensen weinig afweten van de waterschapsverkiezingen. De AWP is onafhankelijk van de landelijke politiek en doet alleen mee aan de waterschapsverkiezingen.

‘Vijfenzestig procent van onze folders wordt door vrouwen aangenomen. Mannen zijn vaak een beetje afhoudend, terwijl vrouwen juist heel gemakkelijk in het voorbij gaan een flyer meenemen.

‘Als een echtpaar aan komt lopen, gebeurt het ook dikwijls dat meneer de folder eigenlijk niet wil aanpakken maar zijn vrouw wel. Vrouwen willen zich gewoon goed informeren over de waterschapsverkiezingen. Misschien zijn zij ook nieuwsgieriger?’

Vrouwen gaan ook veel vaker in gesprek over de waterschapsverkiezingen. Veel mensen willen weten waarom Delfland de hoogste waterschapsbelasting heeft van alle 23 waterschappen in Nederland.

‘De AWP vindt dat de burgers de afgelopen jaren teveel hebben betaald terwijl de bedrijven juist werden ontzien. Door die verhoudingen weer gelijk te trekken, gaan burgers tot drie tientjes minder betalen als het aan de AWP ligt’.

Over HansMiddendorp

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top