donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / WAAH! Wearable Art Awards Holland
WAAH! Wearable Art Awards Holland

WAAH! Wearable Art Awards Holland

  • Nederland
  • Draagbare kunst of kunstige mode – designers, kunstenaars, modeontwerpers of andere mensen met een bijzondere visie of innovatieve ideeën op het gebied van mode en kunst kunnen hun creatieve visie tonen bij WAAH! Wearable Art Awards Holland. Inschrijving voor de audities in mei is zojuist geopend.
  • WA0001_Header650px
  • Wearable Art Awards Holland
  • http://waah.nl
  • organisatie@waah.nl

WAAH! is een platform voor (beginnende) designers op het gebied van mode en/of kunst en organiseert hiervoor een jaarlijkse theatershow waar de meest uiteenlopende draagbare kunstwerken worden getoond. Designers die met hun creaties kans willen maken op één van de WAAH! awards in 6 categorieën kunnen zich inmiddels inschrijven voor de audities in mei. Wearable Art Awards Holland (WAAH!) is een spin-off van WOW (World Of WearableArt) in Nieuw Zeeland, een groots kunst-spektakel dat jaarlijks plaatsvindt in de stad Wellington en waar designers uit de gehele wereld aan meedoen. WAAH! biedt designers uit Nederland én Europa een zelfde platform voor hun creaties.

Designers kunnen zich inschrijven voor maximaal 2 van de 6 categorieën met inspirerende titels als Extravaganza, Four Elements en Briljant Bra. Na de audities in mei worden 40 designers geselecteerd om hun kunstwerk uit te voeren en te tonen tijdens de spectaculaire theatershow in mei/juni 2016. Een deskundige jury van vooraanstaande designers en kunstenaars kiest voor elke categorie een winnaar. Daarnaast maakt één deelnemer kans op de hoofdprijs, waarbij ook een ticket zit voor een bezoek aan de Nieuw Zeelandse show van WOW.

Inmiddels zijn er al diverse inschrijvingen ontvangen uit heel Europa.
Inschrijven voor de audities kan nog tot 18 mei 2015 via de website www.waah.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top