dinsdag, november 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Waar staat Gripp-T voor
Waar staat Gripp-T voor

Waar staat Gripp-T voor

  • Nederland
  • Gripp-T; Grafisch, Relatiegeschenken, Innovatief, Producten, Promotie & Textiel. Yep, daar staat Gripp-T voor :-)
  • GrippTL Small
  • Gripp-T
  • www.gripp-T.nl
  • info@gripp-T.nl

Wij bieden een groot assortiment relatiegeschenken en textiel aan. Of het nou gaat om bedrijfskleding of promotiekleding, Gripp-T heeft alle mogelijkheden in huis. De laagste prijs, gratis digitale proefdruk en persoonlijk contact! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Goede relaties opbouwen met klanten en partners is 1 van de belangrijkste doelen van elke bedrijf. Dit doe je door de juiste relatiegeschenken weg te geven. Een relatiegeschenk is een soort visitekaart van het bedrijf. Klanten en partners waarderen het enorm wanneer ze een relatiegeschenk ontvangen waar tijd en moeite in heeft gezeten. Op die manier bouw je een goede relatie op met de klant en/of partner.

Bedrijfs- of promotiekleding geeft de juiste uitstraling  voor personeel en publiek. Het geeft een klantvriendelijke, professionele en verzorgende uitstraling. Wij bedrukken kleding geheel in eigen huisstijl met bedrijfslogo en/of bedrijfsslogan. Hiermee maak je pas indruk.

Check www.gripp-T.nl of mail naar info@gripp-T.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een goed gesprek. Wij komen graag bij jullie op locatie.

Over Gripp-T

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top