maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wandelgids voor SW4D social media volgers
Wandelgids voor SW4D social media volgers

Wandelgids voor SW4D social media volgers

  • Nederland
  • Exclusieve partnership Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en SW4D.
  • wandelgidsen uitgeverij gegarandeerd onregelmatig
  • Sallandse wandelvierdaagse
  • http://sw4d.nl
  • marketing@sw4d.nl

De organisatie van de SW4D (Sallandse wandelvierdaagse) mag elke week onder haar volgers op Twitter én Facebook een wandelgids naar keuze van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloten. Belangstellenden kunnen voor de prijzen een kijkje nemen op www.gegarandeerdonregelmatig.nl. Sinds dit jaar is de uitgever van vele bekroonde wandelgidsen exclusief partner van de SW4D geworden. Om deze samenwerking extra te beklinken komt niet alleen de winnaar, maar ook zijn/haar wandelvriend(in) in aanmerking voor een wandelgids.

Op de Twitter en Facebook pagina’s worden de laatste nieuwtjes, acties en foto’s omtrent de zesde editie van de SW4D, over Salland wandelweb en SW4D Fit gedeeld. De SW4D vindt plaats van 22 t/m 25 oktober en vertrekt elke dag in een andere richting vanuit Raalte. Via open en coulisselandschappen, over landgoederen en door uiterwaarden, door bossen en gezellige woonkernen zie je Salland in herfsttooi samen met sportieve en vrolijke medewandelaars.

Over SW4D

De Sallandse Wandelvierdaagse wordt van 22 tot en met 25 oktober 2013 georganiseerd. De Sallandse Wandelvierdaagse vertrekt elke dag vanuit Raalte en leidt de route steeds een andere richting uit. Via open en coulisselandschappen, over landgoederen en door uiterwaarden, door bossen en gezellige woonkernen zie je Salland in herfsttooi samen met sportieve en vrolijke medewandelaars. De afstanden zijn 20, 30 en 40 km. Voor de kids is er een speciale route van 8 km. Dagdeelname is ook mogelijk.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top