zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Wandeltocht Eva Demaya
Wandeltocht Eva Demaya

Wandeltocht Eva Demaya

  • Nederland
  • Stichting Eva Demaya is een organisatie die vanuit Nederland financiële ondersteuning biedt aan het Eva Demaya Centrum in het Afrikaanse land Malawi. Een van de activiteiten is de jaarlijks wandeltocht door het Westland waar gemiddeld zo'n 400 wandelaars aan deelnemen.
  • Eva Demaya Stichting
  • www.evademaya.nl
  • rjamwil@kabelfoon.nl
  • Om de wandelaars te bereiken verzoek ik u dit persbericht te plaatsen.
  • FLYER 2015.pdf goed

7505 KM WANDELEN VOOR STICHTING EVA DEMAYA OP ZATERDAG 21 MAART 2015

Het is weer zover, op zaterdag 21 maart 2015 organiseert stichting Eva Demaya de jaarlijks wandeltocht.

Thema dit jaar is “Wandelen van Nederland naar Malawi”. De afstand tussen Kwintsheul, waar het secretariaat van Eva Demaya is gevestigd en Rumphi de stad niet ver van het Eva Demaya Centrum in Malawi is 7505 km.

Op zaterdag 21 maart a.s. hopen wij zoveel wandelaars aan de start te krijgen die met elkaar de gezamelijke afstand van 7505 km. overbruggen.

De afgelopen jaren hebben gemiddeld 400 wandelaars deelgenomen aan de wandeltocht waarbij zij per jaar met elkaar een afstand wandelden van 6850km.

Wij hopen uiteraard op een mooie wandeldag op 21 maart waarbij de 7505km. ruim wordt overschreden.

De organisatie van de Eva Demaya wandeltocht heeft mooie wandelroutes uitgezet door het Westland over verschillende afstanden, 6, 12, 18 en 25 km.

Onderweg zijn er tussenstops waar koffie kan worden gedronken en waar toiletten aanwezig zijn.

Op de lange afstanden bestaat de mogelijkheid om een Kwekerij te bezoeken. Nieuwsgierig? kom zaterdag 21 Maart a.s. naar kwekerij Fachjan op de Harteveldlaan nr. 6 in Honselersdijk.

Inschrijving is vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur voor de 6 en 12 km en van 9.00 uur tot 12.00 uur voor de 18 en 25 km. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar. Bij de start- en  finishlocatie is catering aanwezig waar u voor en na de wandeling gebruik van kunt maken. Er is aan de Harteveldlaan ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. De organisatie dank de bewoners aan de Harteveldlaan voor het begrip van deze lichte vorm van overlast. Tevens dankt de organisatie de sponsoren die er elk jaar weer voor zorgen dat deze wandeltocht mogelijk wordt gemaakt.

Voor meer informatie zie de evenementenkalender van de gemeente Westland, de website van de KNBLO of zie www.evademaya.nl

Over RobWillemsen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top