woensdag, februari 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / Wat heb je nodig voor de watersport?
Wat heb je nodig voor de watersport?

Wat heb je nodig voor de watersport?

  • Nederland
  • Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor alle zaken in het leven en watersport vormt hierop geen uitzondering.
  • Nautic Gear
  • https://www.nauticgear.nl/reddingsvest.html
  • info@nauticgear.nl

Nautic Gear

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor alle zaken in het leven en watersport vormt hierop geen uitzondering. Voor veiligheid, comfort en de perfecte voorbereiding van iedere trip is het grote assortiment van Nautic Gear een echte uitkomst. Ook voor bootonderhoud is het ruime aanbod van deze winkel zeer toereikend. Van navigatiesystemen tot antivries en van petroleumkachels tot televisies aan boord, in deze uitgebreide webshop vind je alles voor het onderhoud van je boot en een minstens zo onderhoudende reis!

Reddingsvest

Hoe leuk een tocht over het water ook is, veiligheid gaat boven alles. En dat is ook Nautic Gear niet ontgaan. Daarom vind je in deze shop verschillende betrouwbare reddingsvesten van vooraanstaande merken, waaronder Talamex en Besto. Voor volwassenen, kinderen en zelfs honden heb je een ruime keuze. Datzelfde geldt voor de drijfcapaciteit per reddingsvest. Deze loopt uiteen van 100N tot 275N. Hoe groter het water, hoe hoger het drijfvermogen dient te zijn. Om geheel beschermd te zijn tegen verdrinking komt een reddingsvest dat automatisch wordt opgeblazen zodra je het water raakt uitstekend van pas. Ook voor andere veiligheidsmaatregelen zoals EHBO-kits, brandblussers en reddingsboeien ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres!

Over Fotolijst.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top