zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat is de juiste LED verlichting voor een modern interieur?
Wat is de juiste LED verlichting voor een modern interieur?

Wat is de juiste LED verlichting voor een modern interieur?

  • Europa
  • LED verlichting krijgt meer en meer aandacht bij woninginrichting. Want goed uitgekozen LED verlichting maakt een ruimte comfortabel om in te verblijven én visueel aantrekkelijk. Andere interieurobjecten komen er beter door tot hun recht.
  • 123LEDstunter
  • www.123ledstunter.nl
  • info@123ledstunter.nl

LED verlichting krijgt meer en meer aandacht bij woninginrichting. Want goed uitgekozen LED verlichting maakt een ruimte comfortabel om in te verblijven én visueel aantrekkelijk. Andere interieurobjecten komen er beter door tot hun recht. Houdt u van modern en gaat u uw huis binnenkort inrichten? Dan ontdekt u in dit artikel waar u op het gebied van LED verlichting aan moet denken.

Een goed LED verlichtingsplan
Traditioneel begint het uitkiezen van LED verlichting bij het maken van een LED verlichtingsplan. Een goede basisverlichting voor oriëntatie en contrast, sfeerverlichting voor de uitstraling en accentverlichting voor bijzondere objecten of momenten waarop u bijvoorbeeld wilt lezen.

Trends in LED verlichting: groot en opvallend
In moderne interieurs geven steeds vaker de looks van de LED verlichting de doorslag. Grote vormen, opvallende designs en felgekleurde armaturen. Denk bijvoorbeeld aan grote industriële hanglampen, stoere scheepslampen of design vloerlampen als eyecatchers. Met behulp van LED verlichting dimmers vervullen deze lampen meerdere functies. Ze bieden genoeg licht om te werken aan de keukentafel, maar in een handomdraai creëert u er ook de sfeer mee voor een gezellige avond met vrienden.

Neem risico’s en combineer
Het voordeel van een modern interieur? Alles kan! Durf daarom bij de keuze voor LED verlichting te combineren met materialen, als u de juiste combinaties gedoseerd terug laat komen in een ruimte ontstaat een uniek en eigentijds interieur. Vergeet niet aan comfort te denken. Stijlvol weggewerkte LED inbouwspots zijn bijvoorbeeld een praktische aanvulling op designlampen die vooral als blikvanger fungeren.

123LEDstunter

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top