zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat is een landingspagina?
Wat is een landingspagina?

Wat is een landingspagina?

  • Nederland
  • Voor de duidelijkheid wil ik graag uitleggen wat ik onder een landingspagina versta. Een landingspagina is de pagina waarop een bezoeker belandt wanneer deze een bepaalde actie heeft uitgevoerd en die met een bepaald doel online gezet is door de website-eigenaar.
  • landingspagina-tips
  • Responsive Webdesign Bureau
  • http://www.responsivewebdesignbureau.nl
  • info@responsivewebdesignbureau.nl

Bijvoorbeeld als een bezoeker klikt op een link in een blogartikel, een zoekresultaat in een zoekmachine of een advertentie van een Google Adwords campagne, dan is de pagina waar jouw bezoeker uitkomt de landingspagina. De pagina bestaat om de vraag van de bezoeker op een zo goed en simpel mogelijke manier te beantwoorden, zodat deze het juiste resultaat behaalt. De pagina heeft een specifiek doel voor ogen. Of dit nu contact opnemen is of het inschrijven op de nieuwsbrief. Dat betekent dus dat jouw homepage ook een landingspagina is. Deze heeft ook een eigen doel. In theorie is elke pagina van je website een landingspagina.

www.responsivewebdesignbureau.nl

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top