woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat is online marketing en wat levert het op?
Wat is online marketing en wat levert het op?

Wat is online marketing en wat levert het op?

  • Nederland
  • Bij het samenstellen van een marketingstrategie voor uw organisatie, kunt u verschillende vormen van marketing voor uw organisatie inzetten.
  • Robur Marketing
  • www.roburmarketing.nl
  • info@roburmarketing.nl

Bij het samenstellen van een marketingstrategie voor uw organisatie, kunt u verschillende vormen van marketing voor uw organisatie inzetten. Eén van deze vormen van marketing is online marketing. In dit artikel leest u wat online marketing precies is en wat online marketing u kan opleveren.

Wat is online marketing?

Online marketing wordt gebruikt om bepaalde marketing gerelateerde doeleinden van een bedrijf te verwezenlijken. Hierbij zet men verschillende online kanalen in, zoals zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie en online advertising door middel van Google AdWords Zoekmachineoptimalisatie betreft het verbeteren van de positie van uw bedrijfswebsite in zoekmachines als Google, zodat uw website gemakkelijker en meer gevonden wordt door klanten. Leadgeneratie betreft het genereren van interessante leads voor uw bedrijf, die online met u in contact worden gebracht. Online advertising door middel van Google AdWords is het plaatsen van advertenties in de zoekmachine, zodat u een groter bereik krijgt en gericht kunt adverteren onder uw doelgroep. Kortom: de term online marketing is een overkoepelende term voor verschillende online activiteiten, die worden georganiseerd om bepaalde marketing gerelateerde doelstellingen te realiseren.

Wat levert online marketing mij op?

Wat online marketing u precies oplevert, is afhankelijk van de vorm van online marketing die u inzet. Maakt u gebruik van zoekmachineoptimalisatie, dan krijgt u meer bezoekers op uw website. Start u met leadgeneratie, dan wordt u in contact gebracht met meer relevante leads voor uw bedrijf. En start u een campagne in Google AdWords, dan krijgt u meer relevante bezoekers op uw website. Daarnaast geldt zowel bij zoekmachineoptimalisatie als bij leadgeneratie en Google AdWords campagnes dat u hier meer omzet mee genereert. Heeft u ook behoefte aan een verhoging van uw omzet? Start dan met online marketing en laat u door een online marketing bureau adviseren over de beste vormen van online marketing voor uw bedrijf.

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top