zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat kan een incassobureau voor u betekenen?
Wat kan een incassobureau voor u betekenen?

Wat kan een incassobureau voor u betekenen?

  • Belgie
  • INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® is een incassobureau, dat een grote hulp kan zijn voor uw bedrijf voor het vinden van een minnelijke schikking, waar alle andere agentschappen dure en relatief lang durende procedures inzetten.
  • Produweb
  • http://www.recover.eu/be-nl/onthaal
  • maria-cecilia.barrios@produweb.be

Belgische bedrijven verliezen jaarlijks meer dan 10 miljard euro aan onbetaalde facturen.  Hoe komt dit?  Omdat ze simpelweg niet willen beginnen aan langdurige en kostelijke gerechtelijke procedures.  Nochtans kunnen de verliezen worden vermeden met behulp van een incassobureau.  Lees hier hoe u zonder kopzorgen uw geld krijgt!

Kies de juiste partner

België telt meer dan 80 incassobureaus. Kies dus niet blindelings het eerste bureau dat u op het internet tegenkomt, maar contacteer er verschillende om hun tarieven en voorwaarden te vergelijken.  Sommige bureaus zijn frauduleus. Vermijd bekende valkuilen: hun factuur betalen alvorens u de uwe geïnd hebt, of geloven in de belofte van een gratis service.

Het is belangrijk te weten dat incassobureaus geen rechterlijke macht hebben.  Bijgevolg innen ze uitstaande bedragen zonder tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder of advocaat.  Hun aanpak is meestal gebaseerd op dialoog en onderhandelen, om tot een minnelijke schikking met de debiteur te komen.

International Recover Company

Dit Belgisch bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in procedures via minnelijke invordering.  Het garandeert u de volledige inning van onbetaalde facturen bij wanbetalers met de meest uiteenlopende profielen. Het bedrijf werkt uitsluitend voor ondernemingen en zoekt een oplossing voor de onderneming en haar debiteur, die geen afbreuk doet aan de goede commerciële verstandhouding.

International Recover Company int maar liefst tot 200 000 uitstaande facturen per jaar via een minnelijke overeenkomst.  Kan uw bedrijf wat hulp gebruiken?  Raadpleeg dan zeker hun website.

Over Produweb

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top