donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat schoenen zeggen over je persoonlijkheid
Wat schoenen zeggen over je persoonlijkheid

Wat schoenen zeggen over je persoonlijkheid

  • Nederland
  • Men zegt dat kleding de eerste indruk bepaalt. En dit is waar, want elk type mens heeft een eigen stijl die zijn of haar persoonlijkheid benadrukt. Is kleding alleen om je warm te houden? Niet waar, volgens psychologisch onderzoek.
  • Schoenen webwinkels Startpagina
  • schoenenwebwinkels.startpagina.nl
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Men zegt dat kleding de eerste indruk bepaalt. En dit is waar, want elk type mens heeft een eigen stijl die zijn of haar persoonlijkheid benadrukt. Is kleding alleen om je warm te houden? Niet waar, volgens psychologisch onderzoek.

Schoenen

Schoenen laten je gevoel voor mode zien, je status, netheid, je oog voor detail, et cetera et cetera. Schoenen zijn allang niet meer alleen bedoelt om je te dragen of je voeten warm te houden. Ze reflecteren een deel van jezelf. Kijk bijvoorbeeld naar de vermaarde Stiletto. Onderzoek wijst uit dat vrouwen die stiletto’s dragen minder vatbaar zijn om gemanipuleerd te worden. Vaak zijn stiletto-dragers vrouwen die extravagant zijn, maar geen overduidelijke behoefte aan aandacht hebben. Ze dragen stiletto’s omdat ze dat willen.

Platte schoenen-dragers zijn over het algemeen vriendelijke, aardige, ietswat naieve mensen. Diep van binnen zit er nog een kind dat soms naar buiten wil. Ze zijn vaak op zoek naar avontuur en staan open voor iedereen. Deze – vaak fijngevoelige – mensen schrikken dan ook als mensen onaardig of asociaal reageren. Dit is niet hun stijl.

Draag je graag wandelschoenen? Dit duidt op een avontuurlijke inborst en een verlangen naar een minder gecompliceerde wereld. De meeste ‘wandelschoenendragers’ zijn mensen die zich graag bezig houden met maatschappelijke verandering en opkomen voor de rechten van mens en dier. Ook zijn dit vaak mensen die zich niets aantrekken van meningen van anderen. Wandelschoenen zijn warme, comfortabele stappers en zien er niet altijd even trendy uit. Je moet dus ook sterk in je schoenen staan om hier mee weg te komen.

Sportschoenen worden veel gedragen door stoere mannen en ‘tomboy’-meisjes. Dit slag mens is vaak erg creatief en sociaal. ‘Sportschoenen-dragers’ houden van reizen en zijn zich erg bewust van de wereld om hun heen. Ze kunnen niet lang op dezelfde plek blijven, maar willen wel altijd in gezelschap zijn van mensen van wie ze houden.

Dan zijn er de dragers van boots. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de schoenen van UGG Australia. Dragers van deze boots en schoenen kiezen duidelijk voor comfort en kwaliteit, maar zijn wel bewust met mode bezig. Veel wordt gedacht dat mode en comfort niet samen kan gaan, maar deze mensen bewijzen het tegendeel. Ze dragen precies wat zij lekker vinden zitten, maar op een manier waarop ze er mee weg komen en zelfs nagekeken worden op straat. Bij de vele UGG verkooppunten, in zowel Nederland als in het buitenland, zijn dit soort schoenen en boots in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo blijven de ‘UGG Australia-dragers’ zelfbewuste mensen die hun persoonlijkheid in hun kleding zien weerspiegelen.

Ga nu niet meteen je kledingkast opnieuw inspecteren en via je kleding proberen je persoonlijkheid aan te passen. Denk er juist niet teveel over na; je kleding kiezen gaat namelijk voor het grootste deel onderbewust. Laat het dus lekker aan je onderbewustzijn over wat je koopt en draagt, dan komt je persoonlijkheid op de beste manier naar boven in je kleding. Mode ís persoonlijkheid; vertrouw daar op.

schoenenwebwinkels.startpagina.nl

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top