maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Wat telt voor jou? Het uiterlijk of het innerlijk?
Wat telt voor jou? Het uiterlijk of het innerlijk?

Wat telt voor jou? Het uiterlijk of het innerlijk?

  • Nederland
  • Wat is nou belangrijker bij de aanschaf van een boxspring bed: de uiterlijke kenmerken of het innerlijke kenmerken? Te vaak wordt eerst afgegaan op het uiterlijk om daarna te kijken naar de functionele eigenschappen. Is dit wel de correcte volgorde?
  • complete-boxspring-boxspringfabriek
  • Boxspringfabriek
  • http://www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl

Het uiterlijk of het innerlijk? Wat weegt zwaarder bij de aanschaf van een boxspring bed? Doorgaans let men eerst op het uiterlijk om vervolgens te beoordelen of de boxspring comfortabel ligt en juist is afgestemd op het lichaam. Is dit wel de juiste volgorde? Het innerlijk is namelijk minstens zo belangrijk. Sterker nog, het innerlijk van een boxspring zou doorslaggevend moeten zijn. We willen graag het belang van het innerlijke karakter onderstrepen en vertellen je vandaag wat de juiste volgorde zou moeten zijn bij de aanschaf van een nieuwe boxspring.

Waarom een boxspring?

Een boxspring, oftewel een boxspringcombinatie, is een onderstel op pootjes met daar bovenop een matras en eventueel een topmatras. We mogen dus eigenlijk stellen dat een boxspring een combinatie is van een bedbodem en een matras. De boxspring zorgt daardoor, over de complete breedte en lengte, voor een optimale ondersteuning. De combinatie van de matras, met soepele veren, en de onderboks die uit stevige veren bestaat, zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Bovendien zorgt een boxspring voor een verbeterde ventilatie en veerkracht door de de open structuur van de bodem en het matras.

Innerlijk: comfort en steun

Biedt de boxspring mij comfort en steun? Biedt de boxspring matras een correcte ondersteuning van mijn lichaam? Dat zijn de eerste vragen die je aan jezelf zou moeten stellen bij de zoektocht naar een nieuwe boxspring. Uiteindelijk gaat het om je nachtrust. Je lichaam dient namelijk na volledig uitgerust te zijn. Daarbij moet het lichaam worden gedragen door de boxspring matras. Een goed matras ondersteunt jouw lichaam op de juiste plekken en draagt er zorg voor dat de wervelkolom in de juiste positie ligt, waardoor deze minimaal wordt belast. Voor een extra stukje ligcomfort kan gekozen worden voor een topmatras.

Innerlijk: geniet van een langetermijnrelatie

Natuurlijk hoop je bij het vinden van een nieuwe boxspring ook op een langetermijnrelatie in plaats van een korte vlam. Een boxspring mag met recht gecategoriseerd worden als een duurzaam product. Normaal gesproken heeft een boxspring een gebruiksduur van 15 jaar. Sommige partijen bieden zelfs een levensduur van van 20 – 25 jaar. Voor matrassen geldt overigens een levensduur van tussen 10 en 15 jaar. Met een topper kan de levensduur zelfs verhoogd worden. Met een eenmalige juiste keuze ben je voorlopig verzekerd van een verhoogd slaapgenot.

En uiteindelijk, het uiterlijk.

Na een zorgvuldige afweging van eerdergenoemde criteria mag dan uiteraard ook naar het uiterlijk worden gekeken. Past de boxspring bij me? Wat vind de rest van mijn slaapkamer van de boxspring? De boxspring moet zowel passen bij je persoonlijke voorkeuren als bij de rest van de slaapkamerinrichting. Sommige beddenspeciaalzaken bieden dan ook de mogelijkheid om de boxspring volledig op maat te maken. Ben je toch veeleisend op het gebied van uiterlijk dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe boxspring met ingebouwde televisie of een verstelbare boxspring.

» Hopelijk ben je tot besef gekomen dat er meer telt dan het uiterlijk en ga je bij het vinden van je nieuwe slaapkamerpartner nu ook af om de innerlijke kenmerken. Zit je toch nog in een dilemma? Laat het ons weten en we geven je graag gericht advies.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top